Snel antwoord

Het pakket was nog niet verzonden alleen na twee dagen was ons pakket er netjes op de afgesproken dag

geweldige ervaring

makkelijke website makkelijke betaling snelle verzending

Hartstikke prima alles in de orde

Heel goede en snelle contact met service alle problemen gelijk opgelost

Snelle & correcte service!

De website is duidelijk, veel foto's beschikbaar en goede vermelding van de technische gegevens.

zeer goed geholpen

na vergissing goed geholpen

Perfect product snel geleverd

Lage prijs voor goede kwaliteit

Vlotte en correcte levering.

Product zoals omschrevene

Niet tevreden

Zijn op zaterdag 13 maart om 14u25 naar het afhaalpunt finito te 8580 avelgem en pakket was daar niet geleverd . Lag daar klaar volgens mail op 12 maart vanaf 14u37 om af te halen en nu? Hou mij verder op de hoogte.dank u wel

Alles op voorraad, snel geleverd tegen een zeer scherpe prijs.

Vlot geleverd, goed verpakt. Gewoon keurig!

Snel, goed, precies wat ik wilde hebben.

Nog nooit zo'n snelle levering gehad. Super eenvoudig te installeren en precies zoals de foto, dus zoals ik mij had voorgesteld.

Goed en snel service. Ik had in eerste instantie een beschadigde roede gekregen en na contact te hebben opgenomen heb ik gelijk een nieuwe toegestuurd gekregen.

Heel goed en snel

Goede kwaliteit van de geleverde artikelen

Goed product, netjes verpakt

Goed product, netjes verpakt, en snelle service. Kleine meerprijs voor het op maat maken, maar zeker waard

Goede eenvoudige omschrijving producten en eenvoudig te bestellen

Gezocht wat ik vond en product zoals ik had verwacht.

keurig verzonden en op tijd

volgens bestelling afgeleverd helaas was het project veranderd van daar weer retour verzonden.

Ruime keus, goedkoop, zeer goede kwaliteit en snel geleverd.

Topmateriaal voor een klein prijsje

Snel mijn keuze kunnen maken op de website. Snelle levering naar België met uuraanduiding van aflevering! De geleiders zijn topkwaliteit Wel even moeten zoeken op de site naar de video met tips voor de plaatsing.

Ongelooflijk snel en degelijk materiaal

Het materiaal werd zeer snel geleverd en is van degelijke kwaliteit voor een zeer goede prijs. Ben zeer tevreden. Zal zeker nog hier aankopen doen. Tot de volgende keer zou ik zeggen.

Goede website, zeer snelle levering en producten van uitstekende kwaliteit

Meermaals meubelbeslag besteld en nimmer een slechte ervaring. Gewoon goed

Helemaal tevreden

Helemaal tevreden

snel en correct geleverd

De bestelde producten zijn snel en correct geleverd.

Goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit

Goed materiaal

Goede kwaliteit materiaal, niet duur en netjes geleverd.

Simpelweg perfect.

Eenvoudige bestelprocedure. Snelle en correcte levering. Prachtig materiaal juist zoals het op de website vermeld staat. Ik weet nu waar te bestellen in de toekomst.

Goed product

Meerheide 62