Makkelijk, duidelijk en snel

Makkelijk, duidelijk en snel

Perfect en snel geleverd.

Duidelijke omschrijving en snel geleverd.

Voldeed volledig aan de verwachting

Goede handleiding om de lade te maken. Maatvoering was duidelijk omschreven. Resultaat paste perfect in onze kast

Mooi product

Super snelle levering Top

Super snel geleverd en product is van super kwaliteit.

Makkelijk besteld en snelle levering

Snelle levering en kwaliteit

Levering was heel snel Kwaliteit is top en de prijs ook

Snelle en correcte levering!

Snelle levering, perfecte kwaliteit!

Super service! Heel tevreden met m’n aankoop. Hier koop ik voortaan al m’n meubelbeslag!

Ik had op de website we verkeerde ladegeleiders besteld nnmicht deze zonder problemen retouren. En de juiste werden opgestuurd. Topservice

Snelle levering, goed materiaal

Zeer tevreden met deze bestelling

Het geleverde product was precies wat ik ervan verwachtte met daarbovenop een supersnelle levering, maakt van deze bestelling een absolute topper

Bijna perfect

Aanvankelijk kreeg ik het verkeerde product. Nadat ik de verkoper had geïnformeerd, kreeg ik echter onmiddellijk een vervanger. Bijna perfect.

Proficiat!

Vlot, op tijd en product zoals bedoeld.

Snelle en correcte afhandeling en levering.

eenvoudige zoeksite makkelijk bestellen en snelle levering zelfs na de tijd als vermeld pas besteld en toch de dag later al in huis.

Super service

Erg duidelijke communicatie na wat technische vragen van mijn kant. Goede uitleg. Snelle leveringen, goede prijzen. Ga er zeker nog vaker bestellen.

Netjes op tijd kwaliteit geleverd

Voor herhaling vatbaar

praktijk bleek anders dan theorie

Via e-mail veel info gehad van service afdeling, dit heeft geleid tot voorstel om bepaald item welke aan eisen zou moeten voldoen. Heb voorstel met aankoop gedaan, maar eenmaal in huis bleek artikel toch niet zo makkelijk te monteren als gedacht. Heb artikel daarom terug gestuurd, jammer maar helaas?. Krijg aankoop bedrag terug betaald.

Top kwaliteit voor een eerlijke prijs echt helemaal tevreden en ik hoop dat ze meer verschillende assortimenten aanbieden. Ik had iets verkeerd besteld en na een heel vriendelijke telefonisch gesprek was mij retour aanvraag binnen enkele seconden verwerkt. Echt TOP!!

Goed product en snelle levering! Precies wat we hoopte!

Goede snelle levering

Snelle levering, netjes verpakt.

Super snelle service

Goede wep winkel hebben alles

Snelle levering en servicedesk reageert zeer snel

prima geregeld, vanaf bestellen tot levering

Het bestellen ging eenvoudig en de afwerking en levering ging ook bijzonder vlot, geen enkele probleem gehad.

Duidelijk en gemakkelijk

Duidelijke site. Vond snel wat ik nodig had

Meerheide 62

5521 DZ Eersel