ruim assortiment en snelle levering tegen een concurrerende prijs

uit het ruime assortiment kon ik eenvoudig de juiste kogellagergeleider vinden. de levering was snel en op tijd. voor de prijs heb ik ook nog naar andere leveranciers gekeken.

Zonder problemen en snelle reactie op de mail

De bestelling en bezorging is zonder problemen verlopen. Aangezien er geen instructie bij de onderdelen zat, heb ik mijn vragen gemaild en die werden vlot beantwoord.

Duidelijke website en snelle levering

Duidelijke website dus het geen wat ik wilde was snel gevonden daarnaast was het snel geleverd

Top kwaliteit

Ik ben een verhoogde vloer aan het maken in me werkbus en moest daarvoor goede zware laderailzen hebben ik kwam toen via Google op deze pagina. Je weet soms niet wat je koopt online omdat je het niet in handen hebt gevoeld kwa kwaliteit. Ik kan je verzekeren en durf me handen ervoor in het vuur te steken dit zijn echt top kwaliteit laderailzen!!! Niet twijfelen deze kan je gewoon kopen!!!

je krijgt wat je hebt besteld

ziet er degelijk uit en is wat ik had verwacht.

Je suggereert zelfde dag verzenden maar fat is niet waar

De suggestie is dat de zending onmiddellijk wordt klaargemaakt en aangeboden voor verzending. Met name de klok die afloopt op de website is heel suggestief. Doordat jullie te laten waren was ook ik bij mijn klant te laat. Buitengewoon vervelend om het maar eens zachtjes te zeggen.

Goede kwaliteit en snel geleverd

Prima internetwinkel

Fijne spullen, hele duidelijke internetpagina en prettige service. Volgende keer hoef ik niet meer te zoeken.

Goede spullen, uitstekende prijs!

Ik heb drie sets ladegeleiders besteld Deze werden snel geleverd. Zeer goede prijs, kwaliteit verhouding.

Goeie prijs en goede levering

Goeie prijs/kwaliteit met een perfecte levering (snel en eco)

Al reeds ervaring met meibelbeslag

Goed materiaal

Snel geleverd, goede prijs

Stipt en correct

Precies wat ik nodig had

Duidelijke web site snel leveren en goed materiaal en goede prijs

Fijne site

Fijn bedrijf mooi meubeuvelbeslag en een goede prijs

verkeerd onderdeel geleverd totaal anders dan op de fotos van de website

niet goed geholpen hebben het over dingen die ze zelf niet begrijpen

Niet alles geleverd

Ik heb 2 producten niet geleverd gekregen, ik moet hier nog even achteraan bellen, maar de geleverde producten die ik wel heb ontvangen zijn erg goed. Iedereen maakt wel is een foutje Gr. Gerard

Goede website

Zeer goede website, wat ik zocht was snel te vinden. Snelle levering en prima kwaliteit.

Ruim assortiment en snelle levering

Veel specifieke onderdelen zijn goed te vinden. Service bij vragen is ook zeer goed.

Goede kwaliteit, snelle levering

Goede kwaliteit, snelle levering

Goede service en snelle levering

Was makkelijk te bestellen en snel geleverd

Snelle levering Product voldeed helemaal aan mijn verwachting Heel goede prijs

perfect geleverd wat er wordt weergegeven

het getoonde item op de website is de perfecte weergave van de levering.

Snelle ontvangst

Bestelling heb ik snel ontvangen. Het versturen van wat kunststof dopjes koste echter bijna net zoveel als de dopjes zelf. (€6,95)

Meerheide 62

5521 DZ Eersel