Goed , duidelijk en snel.

Goed , duidelijk en snel.

Snel netjes en goed product.

Zoals het hoort , snel netjes en goed product. Dik tevreden.

Spullen zijn snel geleverd en ik was goed op de hoogte van de voortgang van mijn order.

Snelle levering en niet duur

Order verwerking prima, bezorging minder

De order verwerking en communicatie daarover verliep prima. De bevestigde dag van bezorging werd niet nagekomen. De reden hiervan was volgens de externe koerier een onjuist adres terwijl het adres op de bestelling correct stond vermeld.

Geweldig!!

Prima geholpen door Gijs.

goed en goedkoop snelle levering

Ik had eerst een verkeerde bestelling gedaan. Meteen een vervolgmail er achter aan en de bestelling is geannuleerd en het bedrag gecrediteerd. De goede bestelling was er snel en correct.

Zeer goed,

Goed en snelle levering.

Prima, alles zoals het hoort.

Zoals bovenstaand, snelle levering, goede info op de site; 1 artikel geretourneerd, ff kijken hoe die afwikkeling gaat. Verwacht hetzelfde, gewoon goed; anderen kunnen hier een voorbeeld aan nemen.

Kwalitatief goede spullen en snel geleverd

Op de website staat alle informatie en maatvoering heel duidelijk omschreven zodat ik snel de geschikte scharnieren had gevonden De bestelling werd zeer snel en keurig verpakt geleverd Tijdens montage bleek dat het kwalitatief goede producten zijn en dat ook nog voor een redelijke prijs

Perfecte levering.

Inhoudelijk was de levering zoals gevraagd op de bestelling. De opgegeven levertijd en tijdstip van levering was volledig zoals aangekondigd. Uitstekend.

Gewedig!

Super adres voor hang en sluitwerk. Ik heb er inmiddels meeedere keren oa ladegeleiders besteld. Zeer tevreden, uitstekende kwaliteit, schwrpe prijs en zeer vlotte levering. Kortom de website staat oogeslagen bij mijn favorieten en ook de volgende keer ben in in een paar klikken hier weer aan het winkelen.

Snelle levering en goede producten.

Makkelijk winkelen en snel bezorgd

Ik heb nul ervaring met beslag e.d. kopen. Normaliter was ik naar de bouwmarkt gegaan en daar het personeel om advies gevraagd voor mijn klus. Omdat deze gesloten zijn moest ik het zelf uitvogelen. Op Meubelbeslag Center vond ik snel wat ik zocht. En dankzij de chat functie waren mijn vragen snel beantwoord. Mij bestelling was de volgende dag in huis en het paste gewoon door de brievenbus.

Alles prima voor elkaar en geregeld.

Komen afspraken perfect na. Goed product op tijd geleverd.

Mijn ervaring met uw bedrijf is perfect!

De bestelling en afhandeling plus de levering liep perfect! Geen minpunten!!

Snel en goed

Keurig en snel geleverd

Ik heb precies gekregen wat ik besteld had en op tijd

Top! Voordelig en snel.

Top! Voordelig en snel.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit en snelle levering

Gewoon goed geregeld!

Snelle levering, product als omschreven.

Makkelijk besteld, snel geleverd

Goed en snel geleverd

Makkelijke site en makkelijk bestellen / snel geleverd

Snel en duidelijk, jammer dat ze geen antwoordnr hebben om iets terug te sturen.

Snelle levering, top service!

Besteld, volgende dag in huis. Helaas (zelf) verkeerde maat besteld. Zonder probleem volgende dag omgeruild in Eersel na tip om even langs te rijden. Scheelde weer verzendkosten. Nogmaals dank

Meerheide 62

5521 DZ Eersel