Top, en snel in huis!

Ik had deurscharnieren nodig, en kwam uit bij jullie site. Nog nooit iets eerder nodig gehad ook, ben namelijk net op mezelf gaan wonen. Maar bij jullie stond het allemaal duidelijk uitgelegd was niet heel duur, en in deze tijd had ik het ook snel in huis

Snel en efficiënt.

perfect

goed optijd

Top Service !!

Product kwalitatief goed verpakt,product goede kwaliteit en nog eens op tijd ontvangen

Een zeer professioneel bedrijf keurig alles op tijd binnen en kwalitatief hoogwaardige producten leveren

vlotte levering van goed kwaliteit

De bestelling van lade geleiders was eenvoudig en de levering was snel. montage van de geleiders was wel wat lastig, maar goed gelukt.

Superdesuper

Superdesuper Superdesuper Superdesuper Superdesuper Superdesuper Superdesuper Superdesuper Superdesuper

prima op tijd geleverd

de zending was makkelijk te vinden op de site Werd volgens afspraak geleverd Echter hij bleek niet goed te zijn. De zending retour gezonden Het bedrag werd heel snel gecrediteerd Al met al prima ervaring dus

Geen klachten

Eerste bestelling was licht beschadigd. Na een telefoontje werd kosteloos een vervanging opgestuurd zonder een noodzakelijke retourzending. Prima service.

TOP

Donderdag besteld en de volgende dag thuis geleverd, goed materiaal en snelle levering. Wat wil een mens nog meer?!

Kan niet beter

Super geregeld . en dat op zo'n korte tijd Echt een verdiende pluim .

Top service met een digitale glimlach

Ik was op zoek naar een bepaald soort scharnier. Meubelbeslag Center was een van de weinige partijen die dit kon leveren. Volgens de website was het artikel niet op voorraad, maar toen ik contact op nam via de klantenservice bleken er toch nog scharnieren op voorraad te liggen. Dezelfde dag nog besteld en de volgende dag nog in huis. Ook kregen we nog de tip mee voor een boor om de scharnieren te frezen in ons meubel. Wat wil je nog meer :-)

Kwaliteit ok, specificaties onjuist....

400 mm ladegeleiders, volgens de illustraties op de website 409 mm uittrekbaar. Deze zijn 375 mm uittrekbaar, voor mij jammer genoeg wel een probleem.... Kwaliteit voelt wel goed, montage is te doen, nastellen best een gedoe. Wel aan te bevelen, als het geen probleem is dat uittrekbaarheid minder is.

Snelle levering en duidelijke webshop

Product werd snel geleverd en ik werd continu op de hoogte gehouden van de status. Voor de rest zijn ze voordelig met de producten.

vlotte samenwerking en levering

snel antwoord , duidelijke online bestelling , mooie prijsaanbiedingen

Supersnelle afhandeling, en hele handige website

Hele positieve ervaring, spulletjes werden heel snel opgestuurd

Zag er allemaal netjes uit!

Alles zag er netjes uit en was netjes verpakt en snel geleverd.

Netjes verpakt en snelle levering

Topproduct; goed advies

Goed advies en een goed product tegen een goede prijs. Snelle levering!

Snelle service niks op aan te merken

Zelfs met de lockdown binnen no time alles in huis.

Heldere website, snelle levering.

Was makkelijk de juiste gasveer uit te zoeken.

correcte afhandeling van de bestelling, echter de verwachte levertijd viel een beetje tegen.

Het produkt is helemaal naar wens en inmiddels met het badkamer-werkstuk geplaatst.

Nog even afwachten, maar gevoel is goed.

Verkeerde product toegestuurd gekregen. nu even afwachten hoe dit afgehandeld wordt.

goed produkt! Snelle bezorging

Goed, snel en goedkoop