Heel ruime keus

Zoals gezegd: heel ruime keus. Verzending verliep vlot (netjes verpakt). Kortom, niets op aan te merken

Prima, ik kon vinden wat ik nodig had.

Prima snelle levering

Zal er volgende keer zeker weer bestellen

Op tijd

Mijn eerste order , alles zoals de site oppert .

Goed en snel

Het bestellen ging gemakkelijk op de site, alles was duidelijk aangegeven. De communicatie omtrent de bestelling en de levering was ook netjes, ik werd goed op de hoogte gehouden en ik kreeg ook de volgende dag mijn bestelling binnen.

Goedkoop en snel

De schuiflade rails werden de volgende dag geleverd. De prijs was de laagste.

Veel keuzen op de site, eenvoudig te bestellen, zeer snelle levering.

Veel keuzen op de site, eenvoudig te bestellen, zeer snelle levering.

Super snel geleverd

Prima alleen duurde verzending wat lang.

Super snel thuis

Goede service, snelle levering

Groot aanbod, goede service

Kon makkelijk vinden waar ik naar opzoek was. Zo kon ik ze ook op de juiste afmetingen laten maken. Vervolgens stond er ook handig bij welke producten vaak samen gaan met het product dat je wilt. Zo vond ik snel wat ik zocht. Kom snel in huis, heel fijn.

Heel tevreden!

Zeer vlotte afhandeling. Geleverd op minder dan 24u.

Goede materialen

Betaalbare spullen. Snel geleverd.

Duidelijke site, snelle en juiste levering.

Makkelijk om een keuze te maken en te vergelijken online. Makkelijk online te betalen. Bestelling kan mooi opgevolgd worden en wordt tijdig en correct geleverd. Wel grote doos voor slechts 4 scharnieren, dus op vlak van ecologie niet top.

Duidelijk omschreven en prima bezorgd

Duidelijk omschreven en prima bezorgd

Perfekt op maat van de koper zoeker

Zeer tevreden ! Opvolging van bestelling tot levering Toegewijd personeel aan de telefoon stand by om te helpen. Ik ga er zeker nog bestellingen plaatsen Mijn ervaring let deze firma was top. Zials we van Nederlanders mogen vetwachten. Ik kan hen alleen maar aanbevelen. Deltour Michel Gent

snel en betrouwbaar

eenvoudig bestellen en super snel in huis!

Overzichtelijke en snel.

Overzichtelijke website snelle verzending.

Snel, correct maar retourneren op kosten van klant...

Heel snelle levering en gemakkelijke website. Spijtig dat bij een foute bestelling het retourneren voor kosten van de klant is (en terug moet gestuurd worden naar Nederland). Wij hadden zo iets voor en hebben ervoor gekozen om het niet terug te sturen omdat het bedrag dat we zouden terug krijgen bijna overeen kwam met het bedrag van het verkeerd bestelde goed.

Snelle levering en duidelijke website

Wij zijn een keuken aan bouwen voor in een camper. Via Google kwamen we op de site van Meubelbeslag Hier kwamen we de zelfbouwlade basic tegen en hebben ze besteld. Dit is een simpele methode om lades te maken.

Besteld en kwam binnen. Niks te klagen

Eigenlijk kan ik geen beoordeling geven want dpd heeft mijn pakketje niet bezorgd. Het is nog onduidelijk of ik het nog krijg. Ze hebben het terug gebracht naar het dpd depot. Nadat ze gemaild hadden dat het bezorgd was .heel de dag thuis geweest niemand gezien.

Goeie beschrijving artikels & snelle levering

Had persoonlijk nog nooit scharnieren gekocht/geplaatst, bij Meubelbeslag Center staat alle informatie die je nodig hebt voor aankoop/plaatsing mooi opgelijst. Levering is snel (zondag besteld, dinsdag geleverd, ondanks Corona en besneeuwde wegen).

Top op alle fronten

Top opp alle fronten , snelle levering , gemakkelijk bestellen , ze doen het zoals het hoort , niks anders dan lof .

Meerheide 62

5521 DZ Eersel