TOP

Van bestelling tot afleveren top.

Nood aan de man s avonds besteld andere dag in huis probleem verholpen uitstekende service

Snelle bezorging

Heel goed maar het pakketje had ook door de brievenbus gepast ipv de grote doos .

Snelle service!!

Vandaag besteld, morgen in huis! Goed product. Mooie prijs!

Super snelle levering

Vandaag besteld morgen echt geleverd

Correcte en stipte levering.

Snelle levering, product conform. Alles oké !

Snel en correct

Top deurstoppers snel geleverd!

Heel snel de deurstoppers binnen gekregen en ze waren makkelijk te installeren!

prima en snel

Betaling en levering zonder problemen en binnen kortste tijd!

Goede service en snelle verzending.

Mooi product, snelle verzending en goede service.

Vriendelijk, behulpzaam, snel geleverd, goede kwaliteit, lage prijs!

Vriendelijke medewerkers die je vragen (per mail) ook écht beantwoorden. Super snel geleverd naar België op minder dan 24u. De kwaliteit is top, en dat voor een zeer lage prijs!

De eerste keer, normaal gezien nooit de beste, nu wel.

de eerste keer, normaal gezien niet de beste, nu wel.

Snelle levering van goed materiaal

Materiaal is gemakkelijk te vinden op de site. Het door mij bestelde product was te leveren op de door mij gewenste maat. Goede prijs. Goed kwaliteit van het product. Snel geleverd.

Binnen een dag mijn meubelbeslag!

Na mijn bestelling werd ik via de mail goed op de hoogte gehouden met het verloop van de bestelling

snel geleverd; duidelijke omschrijving; precies goed

Duidelijk overzicht; goede foto's duidelijke omschrijving, met juiste maten (heel belangrijk) Precies goed en snel geleverd.

Echt goede kwaliteit

Super snelle levering. En de geleiders voelen erg degelijk aan en werken goed!

Snel en goed

Geen poespas. Keurig op tijd geleverd

Top geholpen

via mail contact gehad over de juiste scharnieren. toen 18 stuks besteld sommige waren niet juist maar bij andere deurtjes had ik toch andere nodig ivm tussenruimte Na telefonisch contact met Gijs wist hij welke het wel moesten zijn. Deze 1 dag later alweer binnen. op goed vertrouwen heeft hij zonder betaling de nieuwe opgestuurd. Deze gepast en waren idd de goede. Nu de rest retour gestuurd en is alles opgelost. Top geholpen en snelle levering.

van bestellen tot thuis geleverd plus begeleiding tijdens transport het was een10.

het was alleen jammer dat mijn stiefzoon, toch de verkeerde besteld had ,nu kwamen de deurtjes aan de r kant plm 1cm voorbij de kastjes en dat kwam je aan de andere kant te kort links....maar daar kunnen jullie niets aan doen ,maar als ik nog eens iets van jullie nodig heb ,bestel ik het weer bij jullie .vr groetend Gerard Hauwert

Netjes en snel geleverd

Snel , en keurig ingepakt

Ik raad het iedereen aan .. snelle levering , keurig ingepakt .. En alles heel overzichtelijk op de site

Helemaal goed afgehandeld

Prettig, zonder gedoe.

Goede kwaliteit/prijsverhouding en snel geleverd!

Kastroededragers waren niet duur en van goede kwaliteit. Na het bestellen waren deze binnen enkele dagen geleverd.

Snel en correct geleverd

Duidelijke website. Prima prijzen. Snelle levering.

Meerheide 62

5521 DZ Eersel