Snelle en correcte afhandeling van de order

Na een telefonisch advies een aantal zelfbouwladen besteld. De levering werd binnen één dag bezorgd. Netjes verpakt en compleet. De zelfbouwladen zijn van goede kwaliteit en eenvoudig te monteren. Ze hebben dezelfde kwaliteit en instelmogelijkheden als van een keukenmeubel.

Overzichtelijke website en snelle levering

De website geeft een duidelijk overzicht van de beschikbare producten. De prijs/ kwaliteit verhouding is goed en spullen werden snel geleverd.

Goede eerlijke shop

Goede website snelle levering en goede producten

Prima levering

De gasdrukveren zijn uiteindelijk prima aangekomen en voldoen goed. Het enige minpuntje was dat het adres niet goed bij DPD was overgenomen. De postcode van mijn adres was bij DPD anders dan wat Meubelbeslag had bevestigd. Daardoor werd het pakketje niet vrijdag, maar pas op dinsdag bezorgd.

Zoals het hoort.

Alles prima afgeleverd en de kwaliteit is van wat ikervan had verwacht. Mijn volgende bestelling zal ik er ook zeker gaan plastsen.

Ik heb gekregen wat ik besteld heb. Het werd snel geleverd. Communicatie was duidelijk.

Vlug geleverd

Alles op tijd geleverd,prima

Snelle levering, helemaal prima.

Snel en zoals op website weergegegeven

zoals beloofd geleverd

Het proces van bestellen, betalen en leveren verliep vlekkeloos.

Goed product geleverd vlg afspraak.

Even wennen aan de side maar dan kun je alles vinden.

Bestelling binnen de 2 dagen ontvangen.

Geweldig bedrijf

Super goede uitleg over mijn ladengeleiders. Zeer goede prijs en snel geleverd.

Uitstekende service en snelle levering

Wat jullie zeggen wordt ook waargemaakt en alle documenten liggen kant en klaar in de doos zelfs de eventuele retourbon. Ik ben uiterst tevreden.

Goede communicatie

Heldere en duidelijke informatie over bezorging! Goede keuze ook qua bezorgdienst want ook daar alles zoals afgesproken. Product naar verwachting.

Snel met kwaliteit.

Goede website en kwaliteit geleverd.

Goede kwaliteit en snel geleverd

We hadden een paar ongewone maten nodig. Bij onze normale adressen niet voorradig. Geleverde spullen waren precies wat we nodig hadden, delgelijke kwaliteit en snel geleverd. Klus op tijd af (:>)

Super snel geleverd

Snel geleverd prima verpakt

Snelle en goede levering

Snelle levering en prijs kwaliteit is zeer goed

Betrouwbaar, snelle levering veilige betaalmethoden

Dit bedrijf heeft een mooie overzichtelijke website, waar bestellen heel gemakkelijk is. Zeer ruime keuze aan producten en veel veilige betaal mogelijkheden., zoals achteraf betaling met Klarna of betaling met Paypal. Na afronden van het bestelproces krijg je berichtgeving over je gekochte product. Het product werd snel geleverd en na levering kun je achteraf betalen , of je product retour zenden . Het ontvangen product was van zeer goede kwaliteit , en de prijs was heel goed. Ik kan dit bedrijf aanbevelen om je aankopen te doen.

Zeer goed bedrijf

Mijn bestelling had vertraging ivm de grote vraag. Ik werd keurig, voordat de uiterste leverdag aangebroken was, op de hoogte gebracht..... top. Vervolgens alsnog binnen de beloofde tijd geleverd. En als extra service het bureau naar boven gebracht.....

Snel, netjes...

... en goede prijs-kwaliteitverhouding

Zeer snelle bezorging

Perfectie geleide rails geleverd gekregen en een zeer snelle bezorging.

In deze tijd lijkt het gewoon te worden dat de levertijden steeds langer worden. Meubelbeslag Center maakt hiermee het verschil. Ook nu snel geleverd.

Goede service.

Advies gevraagd via e-mail en binnen 2 dagen reactie met antwoord op maat.

Meerheide 62

5521 DZ Eersel