Snelle service en levering

Correct op maat gesneden en prima verpakt

Perfecte levering, goede kwaliteit.

Snelle levering, kwalitatief product

Zeer snelle en stipte levering

Zeker voor herhaling vatbaar

Groot assortiment en snel geleverd

Uitstekende service en ruim aanbod tegen goede prijzen.

Degelijk product en snelle verzending

Ruime keuze, degelijke producten. Snel in huis, dus dikke prima webervaring.

snelle en zorgvuldige levering

Ik had ladegeleiders nodig voor een zelfbouw kast. Na wat zoeken kwam ik bij meubelbeslag uit. Mijn ladegeleiders zijn keurig op tijd en zeer goed verpakt geleverd. Ik ben erg te spreken over de prijs/kwaliteit verhouding van de geleiders! Voor komende projecten ga ik zeker weer bij Meubelbeslag kijken!

Snelle service, goed product

Zoi een volgende keer weer hier bestellen. Goede producten, snelle levering

Fijn dat je ook iets klein kan bestellen

Nu met de lockdown merk je dat je vaak kleine dingen nodig hebt die nu met de winkelsluiting niet zomaar voorhanden zijn. Dan is deze webwinkel een uitkomst.

Snelle goede levering

Bestelde producten zijn snel geleverd en van de verwachten goede kwaliteit. Zal zeker weer hier bestellen als ik wat nodig heb.

Snelle levering daarvoor mijn dank

ook met retour zendingen geen probleem

prima service

Zeer goede en snelle service, product van zeer goede kwaliteit, snelle levering

Zeer snel geleverd

snel en correct geleverd

duidelijke foto's en omschrijving

Goed product

Het product is zoals beschreven staat bij de advertentie.

Mooie materialen, iets te ruime verpakking

Zeer content om de goede materialen snel in huis te krijgen. De verpakking was iets te ruim bemeten, waardoor de doos gescheurd was. Gelukkig niets vermist

Goede kwaliteit en duidelijke communicatie over de levering. We hadden het snel in huis. Ons kastje hangt prachtig en stevig :)

Goede website duidelijk en overzichtelijk makelijk bestellen en super snel geleverd TOP

Goede ervaring en snelle reactie

Ik heb een zeer goede ervaring met Meubel Beslag Center, ik had een probleempje met een kast, daar had ik snelle reactie op en het probleem was snel verholpen, ik ben uitstekend tevreden en is voor iedereen aan te raden die hulp nodig heeft voor meubels! Het is gewoon in een woord TOP!

Snelle legering

Foto was duidelijk, beschrijving klopte en levering was snel.

Problemen zo opgelost.

Na een kleine fout met de bestelling was het ook zo weer opgelost met bijgeleverd retourneren. Prima service en kwaliteit van producten, ben zeer tevreden.

Snelle levering kwalitatief en prijsgunstig

Na bestelling werd het artikel snel geleverd. Tijdens de verzending werd duidelijke voortgangsinformatie verstrekt. Gelet op de kwaliteit van het artikel was de prijs heel gunstig. Tevreden klant gecreëerd

Juiste informatie en goed materiaal

Het was voor mij niet moeilijk om direct te vinden wat ik nodig had.

Goede service en snelle levering Top

Heldere site, snelle verzending en het belangrijkste..... goed product!

Eerste keer ..... op naar de volgende.

Meerheide 62

5521 DZ Eersel