Duidelijke site, goede prijs kwaliteit en een snelle levering.

Super snelle levering tegen een goede prijs. Gisteren besteld en vandaag in huis, ook in Corona tijd. Producten waren zoals verwacht.

Waar voor je geld

Mooi product, goede kwaliteit en snelle levering.

Ruime keuze, snel en goede kwaliteit

Groot assortiment met uitstekende producten. De levering was snel en het product zoals verwacht. De suggesties voor bijpassende bevestigingsmaterialen was zeer prettig.

Snelle levering goed materiaal.

Het bestellen van de producten ging makkelijk. Levering was snel en netjes. Communicatie mbt de levering verliep ook goed. Helemaal tevreden!

Was een foutje in verband met levering, maar dit hebben ze onmiddellijk zonder enig probleem opgelost, super dus.

Bestelling is conform omschrijving en werd snel geleverd. Het enige advies dat ik kan geven is dat ze meerdere soorten dozen kunnen gebruiken. De doos die ik kreeg was groot genoeg voor 20 stuks terwijl ik er slechts 1 had besteld.

Snel geleverd en goede kwaliteit!

Snel geleverd en de kwaliteit is goed. Prijs ook prima. Goed bedrijf.

Super content met de geleverde goederen!

Een duidelijke website, waaruit je heel gemakkelijk kunt bestellen en een heel snelle propere levering volgde! Bedankt

snelle levering goed product

Supersnel

Prima mailings en supersnelle verzending

Omdat ik te weinig dragers had besteld, had ik er op korte termijn nog een aantal nodig. Die werden snel geleverd! Met dank, wat een service.

goede kwaliteit geleverd , ook snel op tijd geleverd zeer goed .

Perfect en super snel geleverd.

Kast steun was kapot. Dezelfde avond steunen besteld, volgende middag binnen, s avonds alles gemonteerd. Perfecte service.

Zeer snelle correcte levering

Snelle levering, producten zoals beschreven zeer goede prijs kwaliteit.

Gewoon zo als 't moet.

Goede levering .

Zien er goed uit, maar moet ze nog verwerken in een werkbank lade.. Daar ik ben er nog wel een tijdje mee bezig.

heel erg tevreden over de goede zorg en snelle verzending.

Bent u in deze Coronatijd in de mineur Meubelbeslag Center stelt u zeker niet teleur Uw aankopen worden met zorg behandeld dat is een feit, ook door een snelle verzending wordt u zeker weer verblijdt.

Correct

Mooi snel geleverd

Zeer vlot en accuraat!

In een paar klikken is de bestelling en aflevering snel geregeld.

Prima. Snel. Duidelijk

Mooi product met prima prijs / kwaliteit. Snel binnen. Leuke en vriendelijke begeleiding informatie. Zeer tevreden

Uitstekende levering

Zondag besteld, dinsdag in huis. Pakket netjes verpakt. Precies zoals het hoort, geen op- of aanmerkingen.

Perfecte ervaring met dit bedrijf

Ik kan niet anders zeggen dan dat wat ik heb besteld heel snel en prefect verpakt is geleverd. Ik raad dit bedrijf zeker aan.

De mensen maken het verschil

Ik was op zoek naar meubelgeleiders. Als je op het internet zoekt naar spullen kom je op veel plaatsen terecht, er is immers keuze genoeg, er zijn online winkels te kust en te keur. Maar ik had nog wat vragen en sommige bedrijven reageren helemaal niet maar dit bedrijf wel. Zij regeerden al vrij snel en ik voelde me zeer serieus genomen. Zij konden me van goed advies voorzien en waren zelfs kritisch (en eerlijk) op sommige van mijn voorstellen en dat vind ik prettig. Uiteindelijk heb ik hun advies ter harte genomen en heb besteld wat zij mij aanraden. Ook hier geld dat er steeds persoonlijk advies is geweest. Als je goed zoekt dan zijn er ongetwijfeld bedrijven bij wie je het eventueel goedkoper kunt aanschaffen maar dit persoonlijk advies en contact is “onbetaalbaar”. Een goed service is heel veel waard, de communicatie is helder en duidelijk en ook de levering was erg snel. En ook een heldere website waar naast het product ook nog diverse informatie over de producten staan. Voor een volgende bestelling, die er ongetwijfeld gaat komen, neem ik weer contact op met Meubelbeslag Center. Als zij iets niet kunnen leveren zullen ze er alles aan doen om het ook proberen te leveren of met een alternatief te komen. Wat een service!

Makkelijk en snel.

Ik zocht 2 maten ladegeleiders. En die vond ik ook direct. Binnen een dag ook al verzonden!

Meerheide 62

5521 DZ Eersel