Snelle service en goede producten

Online kopen zoals het hoort. Eenvoudig te bestellen, snel geleverd en alles compleet en netjes verpakt! Ik zet Meubelbeslag Center in mijn favoriete winkels

Ik ben heel tevreden . Eerst goed te woord gestaan en de bestelling was zo geplaatst. Product voldoet aan mijn verwachtingen

Op vaarraad, besteld en binnen 24 uur geleverd. Top!

Volgende bestelling is weer bij deze firma. Alles op voorraad en heel snel geleverd.

Duidelijke website en snelle levering

Prima product en mooi op tijd

Product prima ontvangen binnen 2 dagen.

Keurig netjes geleverd. mooi op tijd ook. en dik tevreden over de geleverde producten.

Alles werd geleverd als afgesproken

Ik heb niets te klagen, alles was duidelijk en de levering was sneller dan verwacht

Super snelle levering

Zelfbouw lades van goede kwaliteit en super snel geleverd.

Zeer handig product

Prima service!

Prima produkt precies wat ik zocht .

Prima produkt , vrijdags besteld , zaterdag in huis.Perfect geregeld.

Snel en correcte levering

Alles ging heel vlot: van het bestellen op de site, tot de betaling en de levering. Zeer tevreden!

Correct + vlotte levering

Vlotte communicatie en levering.

Levering kwam snel!

Levering kwam heel snel

Uitstekende service

Snel geleverd, helaas verkeerd product maar met 1 dag kosteloos opgelost. Erg prettig. Mooie materialen die ik besteld had.

Meubelbeslag Center top, bezorger DPD niet.

Product voldoet volledig aan de verwachtingen en was scherp geprijsd. Bezorging door DPD was slordig: 1 zijde van de doos was volledig weg en 1 pakje met ladegeleiders opengescheurd, mogelijk uit de doos gevallen. Vandaar 4 sterren ipv 5. Gelukkig waren de ladegeleiders niet beschadigd. Dit is niet mijn eerste slechte ervaring met DPD; ik adviseer een andere bezorger te kiezen - dat mag best wat extra kosten.

Handig en snel

Makkelijke site en snel geleverd.

prima internet winkel

Ik had zelf verkeerd besteld. Terug gestuurd snel werd het geld teruggestort.

Duidelijke webside, vlotte levering,

Zie boven

Zeer vlot gegaan

Zeer goed en vlugge service

Ok

Snelle levering. Alleen helaas telefonisch op verschillende tijden geprobeerd te contacten, niet gelukt. Uiteindelijk maar gewoon besteld wat ik denk wat goed is, maar had liever even een overleg gehad.

snelle levering en goed verpakt

Ik raad iedereen aan om bij meubelbeslag je spullen te bestellen,goede sevice en snelle levering

Supersnelle service

De bestelde artikelen werden supersnel geleverd en de goederen waren precies wat er van verwacht werd

Snelle levering goed materiaal duidelijke uitleg snelle levering

Meerheide 62

5521 DZ Eersel