heel goed, service en aflevering

Ik heb een goede ervaring betreffende service prijsstelling en levering.

Snelle levering en goed materiaal

Snelle levering en goed materiaal

Bijna een week geleden besteld en nog niks in huis

Een bestelling gedaan, omdat de belofte is 'morgen in huis'. Helaas na bijna een week nog niks ontvangen. Netjes de track & trace gevolgd en daar was te zien dat het pakket retour is gestuurd. Zonder reden of zonder excuses.

Snel besteld en Zeer snel geleverd

Ik ben uitermate tevreden over de kwaliteit en in het bijzonder de levertijd!

Snel en correct geleverd !!

Snel en correct geleverd !! Wat wil een mens nog meer.

Snelle en correcte afhandeling van de order

Ruim assortiment en betaalbare producten. Dit in combinatie met de snelle, transparante en correcte afhandeling maakt meubelbeslag center een aanrader voor iedere professional en klusser.

Gebruikersvriendelijke site.

Snelle levering, perfect

Helemaal positief

Correcte bestelling en snelle levering!

Duidelijke website, correcte bestelling en snelle levering. Alles top!

Vanaf het moment van bestellen ben ik elke stap op de hoogte gehouden, en precies op het afgesproken tijdstip is geleverd. De kwaliteit is boven verwachting! Ik ben buitengewoon aangenaam verrast, dank!

Het zat keurig verpakt en netjes afgeleverd

Prima spullen voor een nette prijs en met vlotte levering.

Ik ben tevreden.

Snelle levering zoals beloofd.

Wat je ziet is wat je krijgt. ben zeer tevreden over de service.

Ruime keuze, gemakkelijk besteld en snel en correct geleverd!

Zeer tevreden over het assortiment, bestelprocedure en snelle levering, kortom een aanrader!

Snelle levering en alles volgens omschrijving

Snelle levering en sterke beugels

Snelle levering en sterke beugels. Enige minpuntje was dat ik er niet meer dan 46 kon bestellen, terwijl ik er wel meer wilde.

Prima, goed op de hoogte waar mijn bestelling was en goed product!

Verzendkosten waren hoger dan het product zelf maar helemaal tevreden!

Top levering

Mijn levering was zeer snel , ook de beschrijving en het leveren met grote zorg was geheel in orde .

geweldig gegaan

Snelle levering en bezorgt wat gevraagd werd bedank hier voor zeker en aanrader voor de volgende keer

Zeer overzichtelijke website en voortreffelijke service

Eenvoudig om een bestelling te plaatsen. Direct een mail met orderbevestiging. Binnen enkele dagen mijn bestelling keurig ontvangen. Prettig bedrijf!

Op maat gemaakte kastroede was perfect

Snelle levering, ik had de maat net goed gegokt, dus perfect! De vijzen moet je wel apart kopen. Aanrader!

Gewoon goed

Gewoon goed

gematigd

Bestellen via de website gaat prima, de snel toegestuurde atrikelen voldoen ook zeker aan het verwachtingspatroon. Telefonische benaderbaarheid: Drama!!!!!!!! 20 keer gebeld , nooit beantwoord ook terwijl net daarvoor deze lijn bezet was,

Snelle en accurate levering

Snelle en accurate levering

Snelle levering goede service zou zo weer bij jullie bestellen. In de middag besteld volgende ochtend bij mij geleverd.

Meerheide 62

5521 DZ Eersel