Kleine bestelling met eerste klas service en snelheid

Onze kleine bestelling koste minder dan de verzendkosten, maar dat was niet te merken aan de service, snelheid van levering en informatie over de status van de verzending. Volgende dag levering. Prima

Goed is goed hé

Prima leveringen

Prima levering nu.maar hopen dat ik de juiste heb gekozen

Prima klantenservice en webshop

Ik kwam er niet geheel aan uit. Dus vraag gesteld aan klantenservice. Vrij snel antwoord op mijn vraag met het juiste product. Direct besteld en dag later in huis. Prima bedrijf!!

Vlotte levering, goede kwaliteit, juiste prijs

Super tevreden

Prima en snelle levering kort om super tevreden Goede kwaliteit/prijs verhouding

Perfect,goed en snel!!!!!

Goede kwaliteit ladegeleiders,prijs gunstig,en snelle bezorging. Tot een volgende keer.

Snel,deskundig ,vriendelijk

Contact was direct mogelijk. Deskundige informatie op een vriendelijke manier. Paket was snel bezorgd en prima in orde. Ik ben een heelmtevreden klant.

Vlot en correct

Precies

Top !

Scharnier kapot van net aangeschafte kast (mijn fout...) Even zoeken op www en al snel bij Meubelbeslag Center beland. Even "inlezen" in de verschillende types en zoeken welke ik nodig had. Gaf geen problemen want alle scharnieren keurig beschreven met duidelijke foto's en afmetingen zodat ik de juiste zo gevonden had. Besteld en volgende dag in huis. Gemonteerd en opgelost.

Alles klopte, gemakkelijk te bestellen en werd snel geleverd

Prima site om je spulletjes te kopen

Prima !!!

Snelle levering zonder mega aantallen af te hoeven nemen ! Top !!

Supersnel ontvangen, mooi en stevig materiaal

Goede kwaliteit snelle levering

Zeer tevreden veel keus snelle levering en goeie kwaliteit, kort om een aanrader.

Duidelijke website en snelle service

Benodigd product snel gevonden op de website, duidelijke informatie en bestelproces. Product is vervolgens snel geleverd en in goede orde ontvangen.

Volgens afspraak

Keurig volgens afspraak geleverd.

Netjes afgehandeld

Netjes afgehandeld

Gewoon goed, voldoende keuze in specifieke beslag.

Snel gezocht en gevonden voor een aannemelijk bedrag. En ook zeer snel bezorgd. Enige nadeel is bezorging via DPD, bezorgdienst waren we niet zo over te spreken maar daar kan dit bedrijf niets aan doen.

snel en veel keuze voor een lage prijs

makkelijk te bestellen volop keuze. kwaliteit voor een lage prijs . Uitstekende service.

Super en vriendelijk en behulpzaam

Mijn bestelling was niet geleverd, maar wel verstuurd. Eén belletje naar het bedrijf en het werd opnieuw opgestuurd en de volgende dag lag het alsnog in de bus.

Ik ben super tevreden over jullie site overzichtelijk en duidelijk.

Ga zo door met jullie werk. hier kunnen we wat mee. SUPER. Met vriendelijke groet, Van den bosse Afbouw

Goede spullen voor een goede prijs. Service uitstekend!

De door mij bestelde ladegeleiders zijn snel verzonden. Helaas zijn ze door de pakketdienst op het verkeerde adres afgeleverd. Ik kreeg bericht dat ze afgeleverd waren, maar had niets ontvangen. Ik heb eerst de vervoeder gebeld. Die vertelde me dat ik contact moest opnemen met de verzender en dat die een case konden openen om e.e.a. te laten uitzoeken. De medewerker van Meubelbeslag Center zegde toe desnoods een nieuwe set te zullen opsturen. Hij heeft ook contact opgenomen met de vervoerder en mij op de hoogte gehouden dmv. email. De dag erna kwam mijn buurman van om de hoek (andere straat met andere straatnaam) mijn pakket brengen, het was foutief bezorgd. Ik heb Meubelbeslag Center geïnformeerd dat het pakket terecht was en kreeg een keurig mailtje terug. Echt goede service!

Snel en naar verwachting geleverd

Zie hiervoor

Goede en snelle levering

Kan ik zeker aanraden snelle levering En netjes verpakt

Supersnelle levering en netjes verpakt!

Pakketje was binnen 2 dgn bezorgd. Het waren 3 plankdragers en precies zoals beschreven op de website. Netjes verpakt en track and trace code snel binnen. Uitstekende service!

Meerheide 62

5521 DZ Eersel