Goed product

Prima product voor relatief weinig geld.

Alles duidelijk en goed geregeld.

Mijn artikel werd op afgesproken tijd geleverd en was compleet. Ik kon er meteen mee aan de slag en het geheel was binnen "no time" geïnstalleerd. 3 duimen omhoog!!!

Voldeed

Voldeed aan de verwachting

Prima ladegeleiders

Eenvoudig te bestellen en snel geleverd

Snelle levering en duidelijke site

Snelle levering en duidelijke site.

Snelle levering.

Snel geleverd, zonder problemen

Super snel geleverd

Mijn spullen zijn in goede staat super snel geleverd. Uitermate tevreden ben ik. Bestel hier graag weer.

Dit was de eerste keer dat wij hier bestelde alles werd goed uitgelegd wat we moesten doen en toen we dat gedaan hadden werd het opgestuurd en het paste perfect wij hebben het al aan meerdere mensen door verteld als ze iets moeten het via deze site te doen ook wijzelf in het vervolg dan weet je tenminste dat je goed geholpen wordt bvd

In alles uitstekend

Snel, correct

Alles goed verloppen

Bestellen gaat goed, alles is duidelijk,

Goede en snelle levering en product naar wens.

Snel geleverd en product volledig naar verwachting.

Makkelijke manier om te bekijken en te bestellen. Snelle en goede levering voor een prima prijs. Zo hoef ik niet naar de "gesloten" bouwmarkt.

Duidelijk uitleg op de site, zo heb ik de juiste scharnieren kunnen bestellen. Super snel geleverd, zelfs in deze coronatijd. Zeer tevreden.

De site is goed ingericht zodat je snel de juiste benodigdheden kunt bestellen.

Smaakt naar meer

Ondanks relatief kleine bestelling snel geleverd! Het zijn de kleine digen die het doen !

Duidelijke website, snel geleverd en perfecte service

Ik had rolgeleiders besteld, alle nodige montageinstructies en informatie over een eventuele retour waren netjes apart bij de levering bijgestoken.

goed en snel geleverd en goede kwaliteit

zie boven

goede service!

bestelde onderdelen werden goed en op tijd geleverd.

Bestellen en snel in huis. Netjes verpakt.

Prima afhandeling van de order.

Snelle levering voor een goede prijs

Snelle levering en een scherpe prijs en levering volgens afspraak

Het bestelde product is zeer snel geleverd.

perfect

Alles is sneller geleverd dan verwacht. En bij de lade geleiders zat zelfs een handleiding erbij. Toen ik nog op school voor het vak meubelmaker leerde kregen we geen handleiding erbij. En moesten we het maar uitzoeken.

Zeggen wat ze doen doen wat ze ‘zeggen’

Een zorgvuldig, snelle en duidelijke afhandeling!

Goede en snelle levering

Ondanks enorme drukte bij pakket diensten, zijn mijn pakketten snel geleverd. Voor herhaling vatbaar

Meerheide 62

5521 DZ Eersel