Tevreden maar wel beetje jammer van de slechte -externe- koeriersdienst
Via een Google zoekopdracht naar ladegeleiders kwam ik al snel uit bij Meubelbeslag Center.
Gevonden wat ik zocht voor een goede prijs en bestelling geplaatst, het zou zelfs al direct de volgende dag geleverd worden!
Kreeg ook netjes een orderbevestiging en track & trace code/link.
Vervolgens ook berichten van DPD en de volgende dag zou het 's ochtends tussen 10:44 en 11:44 geleverd worden... Einde van de dag helaas nog steeds geen levering. Kreeg het gevoel dat de koerier dacht "het is zaterdag, ik heb weekend en kom maandag wel een keer"
Ik begrijp best dat koeriers het druk hebben, zeker in deze rare tijd, maar stuur me dan geen bericht met een specifiek tijdslot om vervolgens helemaal niet te komen. Hele dag bel in de gaten gehouden en beperkt in wat ik kon doen. Aan klussen en de soms daarbij behorende herrie maken, wat ik van plan was, kwam ik niet aan toe want dan zou ik de bel niet horen.
Recensies over DPD geven me een beeld dat ik niet de enige ben waar op zaterdag niet geleverd wordt.
Omdat ik er uiteindelijk maar vanuit ging dat het dan maandag geleverd zou gaan worden én ik niet thuis zou zijn heb ik de zending aangepast in "afleveren bij een DPD servicepoint". Daar heb ik het dinsdag, einde van de middag eindelijk op kunnen halen.
Het pakket was netjes verpakt en de inhoud voldeed aan mijn verwachtingen. Meubel Center is zeker een score 9 waard maar vanwege de slechte koeriersdienst een 8