Snel geleverd en degelijke kwaliteit

2 lade geleiders besteld met schroeven Levering was al een dag later. Kwaliteit was goed beter dan verwacht.

zeer snelle en correcte afhandeling

niet te geloven hoe simpel iets te bestellen en ook eens de juiste verpakking zonder verspilling

Zeer snel in levering

Heel veel en een goede prijs

snel en goed

snelle bezorging en groot assortiment

Website goed te over zien. Zal hier vaker kunnen bestellen

Correct en snelle service

De verpakking doos veel te groot voor het deurbeslag. Kon in mijn beleving wel door de brievenbus, dus veel goedkoper.

Je krijgt wat je vraagt en op tijd

Bestelling is snel en naar wens geleverd.

Snelle service, exact wat ik had besteld

Makkelijke bestelling, goede kwaliteit van het product. Ik kom zeker terug

snelle en zorgvuldige levering

kwaliteit van product en verpakking is goed

prima en snel

Erg handig en snel, vooral als alle bouwmarkten dicht zijn!

Goed product!

Perfect gesneden volgens de afmetingen die we gevraagd hadden. De extra graties test folie en toebehoren waren heel handig. De spatel om te strijken is gebruiksvriendelijk en laat geen sporen na bij het effen strijken.

Snelle afhandeling

Groot asortiment en snelle afhandeling

tegenvaller want DPD heeft pakket niet bezorgd

alhoewel DPD opgaf het pakket 30 dec 12 25 uur bezorgd te hebben niets ontvangen. heb een klacht ingediend en wacht even af wat de uitkomst is

Snelle juiste levering

Prima product op tijd geleverd Nette documentatie op de site om de juiste keuze te kunnen maken.

Ze doen wat ze beloven

De bestelde artikelen waren conform aan hetgeen op de website wordt aangeboden. Kortom, als je weet wat je zoekt kan het niet misgaan

Ondanks de hoge druk op de pakketdiensten was m’n bestelling super snel binnen!

Geweldig !!

Zeer goede kwaliteit voor een schappelijke prijs. Zeer snelle levering ondanks de drukte in deze tijd. Kortom, een aanrader en zeker voor herhaling vatbaar !

Pakket niet ontvangen

Pakket niet ontvangen

Overzichtelijke webshop, goede communicatie en snelle levering

Alles ging goed

Alles werkt naar behoren

Snel geleverd en prima kwaliteit

Snelle service, goede prijs/kwaliteit verhouding

Zeer snelle levering. Onderdeel ontbrak. Werd gelijk de volgende dag zonder problemen nagezonden. Top!

Was netjes op tijd

Prima spullen

Goed en snel.

Nou eh... goed en snel dus!

Eerst mijn bestelde product maar eens leveren alvorens naar mijn ervaring te vragen

Eerst mijn bestelde product maar eens leveren.

Meerheide 62

5521 DZ Eersel