Goed materiaal en snel ontvangen

2 hangstangen op maat laten maken .. top kwaliteit en snel geleverd

Levering duurde net even te lang

Levering duurde net even te lang

Heel prima!

Goede ervaring. We hadden een ander product verwacht, maar zelf niet goed gelezen. Goed verpakt. Redelijk snel bezorgd.

Snel en goed.

Na even zoeken kwam ik bij deze webwinkel terecht. Uitgebreide keuze en niet duur. Nu al 2e maal van besteld, en de afhandeling en levering is correct en snel, zelfs voor België.

Goed product zeer tevreden

Goed spul, nette prijs, goede site. Als dit beoordelingsformulier niet eerder dan de bestelling was geweest, gewoon 5 sterren.

Ondanks de drukte met bezorgingen in NL leverde Meubelbeslagcenter op het toegezegde moment. De ladegeleiders waren ook conform verwachting. Zeker een aanrader om hier ladegeleiders te bestellen.

Snel geleverd kwaliteit boven mijn verwachting

Scherpe prijs en zeer goede service, Tevens kwaliteit producten

Goed product en snelle levering.

Goede producten en snelle levering.

Duidelijke site. Producten waren als beschreven. En de levering (onlangs Corona) perfect en snel.

Alles goed ingepakt en snel verzonden!

snel en goed

ik heb de bestelling snel ontvangen en het was precies wat ik ervan verwachtte dus helemaal goed! kleine dingetjes ook aan de binnenzijde van de doos vastgeplakt zodat het niet kwijt kan raken, dat zag ik niet eerder, slim!

Snel en duidelijk

Al eerder besteld bij deze firma en weer tevreden over de bestelling. Fijn dat er ook een bouw tekening bij zit voor mij als onervaren meubel maker. Bezig met mijn derde badkamer kastje en begin er echt plezier in te krijgen.

Goed product voor een redelijke prijs. Duidelijke handleiding evenals een retourticket indien je zou willen retourneren. Prima service, ik ga hier zeker vaker bestellen.

supersnelle levering

Precies wat ik nodig had.

Snelle en correcte levering

Snel geleverd Bestelling compleet

Op website levering volgende dag verkondingen maar ben al dagen aan het wqchten

Voor 1500 bestellen is volgende dag in huis. Echter vandaag niets ontvangen. Track en trace geeft aan dat het pakket nog niet eens bij het depot is. Vraag me af hoe lang het nog gaat duren. Ook al is het druk rondom kerst, maak dan geen beloftes over levering volgende werkdag.

Snelle levering, duidelijke communicatie.

Eerst ladegeleiders besteld om laden onder een trap te maken. Goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering. Later RVS scharnieren besteld en wederom idem dito. Via de mail nog een advies gekregen voor een toepassing van ladegeleiders.

Duidelijke site en supersnellelevering

Binnen 24 uur mijn bestelling in huis. Verpakking (doos) zou wel een stuk kleiner kunnen.

0 sterren want ik heb de bestelling nog niet ontvangen

Aangegeven waar de bestelling geplaatst kon worden, doch niets ontvangen. In 2e instantie wel gelukt. Produkten zijn prima, doch transport door DPD is moeizaam.

Zeer snelle levering en exact volgens tijdschema bezorgt.

Wat moet je hier nog over schrijven als het snel en perfect geleverd is. Gewoon goed.

Goede prijs en service

Eerlijke prijs en goede producten.

Zoals beloofd op de website heel snelle levering.

Veel keuze aan interessante prijs.

Snelle levering en goed product

Levering werd netjes de volgende dag bezorgd. De scharnieren zijn van goede kwaliteit.

Meerheide 62

5521 DZ Eersel