goed en snel

Waren telefonisch niet bereikbaar, dat is jammer

Snelle levering ondanks de decemberdrukte

Gewoon goed, was precies wat we nodig hadden. Ondanks de decemberdrukte een snelle levering, top!

Uitstekend!

Snel, op tijd, precies wat ik nodig heb

Zelfs een kleine bestelling werd zeer snel geleverd, ondanks de feestdagen. Product zoals ik verwachte van goede kwaliteit en goed verpakt.

Duidelijk en snel geleverd

Duidelijk welk product ik nodig ben. Tevens snel geleverd.

De scharnieren zijn geleverd zoals getoond. Wat ik erg handig vond is dat je op de website de maatvoering kunt vinden voor de montage van de scharnieren.

goede en snelle levering e kwaliteit

overzichtelijke website en snelle levering

Ontzettend keurig

Levering was super netjes op tijd. Zelfs tijdens de drukte van eind december

Klasse

Bestel snel weer

Goed verzorgd en snel geleverd

Goed geregeld en georganiseerd netjes verpakt

zoals het moet zijn

Prima producten. Snelle levering, ondanks de drukte rond de feestdagen.

Supersnelle levering, mooi product

Push-to-open ladegeleiders werken perfect, goeie prijs, en supersnel geleverd, zelfs tijdens de kerstvakantie.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Wij waren op zoek naar lade rails voor een commode. Via jullie hebben we deze gevonden en ook gekocht. Wij ervoeren een snelle verzending ondanks de kerst drukte, een goede verpakking en een degelijk product. Wij raden jullie zeker aan en gaan in het vervolg zeker weer bij jullie bestellen!

Super!!

Snelle en vlotte levering van bestelde artikelen. Keuze uit een groot aantal mogelijkheden.

Goede kwaliteit en snelle levering

Ik had gasdrukveer gekocht, om de speelgoedkist weer een 2e leven te geven. De gasdrukveer is snel geleverd en van goede kwaliteit en was makkelijk te bevestigen. Zoontje blij en ik ook weer blij met opgeruimd speelgoed.

tevreden

Top bedrijf

Kledingroedes besteld, duidelijke website, goed orderproces, kwalitatief product en ondanks de feestdagen zeer snel geleverd (1 dag). Wordt goed op de hoogte gehouden waar en wanneer bestelling wordt geleverd. Maatwerk opties zijn aan de prijzige kant, maar dat dit wordt aangeboden is goede service. Kortom zeer tevreden klant!

zeer goed

zeer goed.

Beter kan niet!top!

Levering was zoals vermeld correct en op tijd geleverd

Kon dit product enkel online bestellen en was wat ik zocht

Prima website en persoonlijke aandacht

Kon makkelijk alles vinden en bestellen op de website. Daarna werd ik gebeld omdat er een tegenstrijdigheid in de bestelling zat. De levering was compleet en snel. Klasse dus!!

Mijn verwachting is waar gemaakt

Voor mij een onbekende webshop dus even afwachten hoe en wat maar jullie hebben je stinkende best gedaan.super om het hele proces door, de klant op de hoogte te houden. Je weet dan in ieder geval waar je aan toe bent.

Artikel besteld binnen 4 dagen in huis . En dat met de drukte tijdens Corona . Netjes

Een paar lade geleiders besteld. Prima prijs, snelle verzending, prima product. Goed ontvangen. Dank je wel!

Meerheide 62

5521 DZ Eersel