Snelle levering van product

Snelle levering, prima product

Keurig en handig

Overzichterlijk en snel

Goede kwaliteit en prima prijs

Cobra ladegeleiders besteld. Goede kwaliteit. Netjes en snel geleverd. Prima prijs.

Goede kwaliteit,snelle Levering

Verwachting overtroffen.

Heldere webshop, soepele levering, prima prijs.

Correcte prijs, snelle levering

Had in de drukke eindejaarsperiode nog een tiental scharnieren besteld. Tot mijn verbazing werden die heel snel geleverd, en de scharnieren zijn zoals verwacht van prima kwaliteit. Tevreden klant

Super snel geleverd

Alles vlug geregeld en geleverd

Uitstekende afwikkeling.

Prima ervaring met dit bedrijf. Vlot afgewikkeld. Prima kwaliteit. Prijs is verrassend laag tov grote Bouwmarkten in onze buurt. Ik beveel dit bedrijf aan.

Zeer snelle levering en zeer goede kwaliteit

Dit ondanks de drukte en de kerst dag voor kerst besteld en geleverd direct naar de kerstdagen.

Prima...

Levering later dan aangegeven maar begrijpelijk gezien de feestdagen en coronadrukte. Product is zoals verwacht.

Product past precies, mooie kwaliteit, snelle levering

Goede kwaliteit roedes en materialen.

Ik heb een viertal roedes op maar laten maken en laten leveren met bijbehorende kastroededrager en mdf plaat schroeven. De roedes waren prachtig mat ipv glimmend, dit mag aangegeven worden op de productpagina. Er wordt ook niet aangegeven op de pagina van de roede dragers hoe breed het stukje tegen de kastwand is (2mm). Dit is nodig om te exact te weten hoe lang de roedes moeten worden wanneer je kiest ze op maat te laten maken. Overigens vind ik de toeslag van €2,50 voor het op maat maken erg hoog, max €1 zou ik zeggen. Het was dan weer wel erg snel geregeld. 13:00 besteld en 14:00 bericht dat m'n bestelling op maat was gemaakt en klaar stond voor dpd. Echter duurde het helaas 6 dagen voor dpd om te bezorgen. Let op, dit was wel met de kerstdagen en weekend ertussen.

ondanks drukte , toch een snelle levering

Snelle levering , goed product

Traag

Op voorraad maar werd niet snel verzonden. Waren wel soepel en snel met bericht over annuleren.

Super snelle levering

Alles top. Snelle service

Verliep naar wens.

Alles verliep naar wens.

Supersnel gevonden wat ik zocht én snel in huis!!!

Een fluitje van een cent door de overzichtelijkheid en gebruiksvriendelijkheid van site. Een 10 voor service: product snel thuisbezorgd. Ga zeker vaker bestellen!

Fijn en snel bestelling geleverd

Dit is de eerste keer dat ik bestel bij meubelbeslag center en kan niet anders zeggen dan Top!

Makkelijke site, snelle levering.

Makkelijke site, snelle levering.

Goede en duidelijke webshop.

Voor het eerst besteld en tevreden.

Goede webshop met duidelijke producten

Ik had mijn product snel gevonden via de site. Duidelijk en heldere informatie.

Goede en snelle service

Snelle afhandelng en levering van de bestelde goederen.

Bestelling geplaatst en snel geleverd. Zeer tevreden over.

goed, snel en goedkoop

Goed, maar soms niet correcte omschrijving van het product. Toch prijs/kwaliteitsverhouding goed

Overzichtelijke site, goede maatvoering

Besteld en snel bezorgd op de 1e werkdag van de week.

Meerheide 62

5521 DZ Eersel