Snelle adequate levering.

Snelle levering voor een zeer redelijke prijs.

Snel verstuurd en heldere informatie op site.

Uitgebreide informatie op site. Alles is in logische volgorde wat het zoeken vergemakkelijkt. Ladegeleiders en scharnieren zijn kwalitatief goed. De bestelling is snel verwerkt en ontvangen. Er zou voor de leek misschien nog net iets meer uitleg voor montage kunnen staan.

leuke spullen voor een leuke prijs

Als u iets bijzonders zoekt van beslag voor een kast of iets dergelijks bent u hier aan het goede adres!

Slecht pakket is nog steeds niet onderweg!

Na vorige week donderdag is mijn pakket nog steeds niet verwerkt door bezorg service.

Helemaal tevreden

Prima producten voor een uitstekende prijs. Netjes verpakt en snel geleverd. Niks te klagen dus!

Heb gekregen wat ik besteld heb

Op tijd geleverd

Dat weet ik nog niet

Ik weetniet nog niet omdat ik iets terug heb gestuurd en ik nog geen geld terug heb gekregen

wij hebben op maandag een bestelling gedaan en woensdag was alles netjes verpakt binnen. In 1 zin top service

Prima geholpen

Na een telefoontje is de voorraad gecorrigeerd waardoor ik een bestelling kon plaatsen

Snelle levering en alles prima voor elkaar. Niks op aan te merken.

Precies geleverd wat verwacht werd

Goede website, artikelen eenvoudig te vinden. Snelle levering ondanks kersttijd. Heel tevreden.

Top bedrijf

net bedrijf, alles netjes geleverd gekregen

Goede service, goed verpakt!

Ze houden je goed op de hoogte waar je bestelling is. Keurig verpakt en goede kwaliteit! Binnenkort nog meer nodig en ga zeker hier weer bestellen, omdat de prijs ook goed is!

Bestelling keurig verpakt ontvangen.

Mijn ladegeleiders vandaag ontvangen. Tevreden over hoe ze verpakt zaten en ze zien er zeer degelijk uit. Minder tevreden ben ik over de pakketdienst DPD, ik heb er begrip voor dat het druk is dezer dagen en dat het misschien iets langer duurt dan normaal. Maar als ik een mail krijg dat ik mijn pakket op kan halen na 10.15uur bij het service punt dan verwacht ik dat het er is. En niet dat ik dan later nog eens daar naartoe moet rijden in de hoop dat het er dan wel is. Stuur dan pas een mail als het pakket bezorgd is.

Exellent !!

Het uittrekbaar klavierplateau van mijn computermeubel liep op een tweedelig systeem met wieltjes, maar deze rolden niet meer en waren plat afgesleten, waardoor ook de stop bij inschuiven niet mee werkte: iedere keer een schrikmoment !! Deze driedelige zijn spotgemakkelijk te monteren en lopen vederlicht ! Zij waren ook heel degelijk verpakt. Ik heb de kleinste maat gekozen, maar het had nog korter gemogen. In ieder geval ben ik héél tevreden !!

Goede kwaliteit en snel geleverd.

Juist de goede ladegeleiders - goede kwaliteit. En ook zo vlak voor kerst nog snel geleverd - wat heel prettig was!

Goede website

De website is duidelijk en handig in gebruik. Ik heb de bestelling nog niet binnen dus ik kan bog niks zeggen over de qualiteit van de onderdelen. De prijs is in ieder geval goed.

Top service!

Hele snelle verzending! Duidelijke communicatie! Materiaal van top kwaliteit!

Precies wat ik zocht en snel geleverd.

Op zoek naar 'push to open' ladegeleiders vond ik direct de variant die ik nodig had in het ruime assortiment op de site van Meubelbeslag Center. Prima prijs en ook nog goed verpakt en snel geleverd. Doen wat ze belopen. Top.

Helaas waren de verzendkosten groter als het bedrag van bestelde artikel. Maar we zijn er enorm mee geholpen. Super!!!

Ondanks de corona en kerstdrukte maar 1 dag later geleverd als toegezegd. Dik tevreden

Snel besteld en geleverd!

Ondanks de kerstdrukte snelle levering

Keurige en snelle afhandeling van pakket

Perfecte levering; precies wat ik nodig had!

Besteld en supersnel geleverd. Geen poespas, precies het gevraagde!

Meerheide 62

5521 DZ Eersel