Kan niet beter

Leveren volgens af

Het klopt wat er staat volgens de website. En leveren en informeren de klant perfect.

Ladegeleiders besteld en 3 dagen later al binnen, ondanks al de drukte met pakketten. Dat is klasse!

Goed van prijs en snel geleverd!

Veel keuze op de website en betaalbare producten. Werd na 1 dag geleverd zoals beloofd.

Snel en goede kwaliteit

Volgende dag had ik gelijk de bestelling in huis. Alles zat zorgvuldig verpakt en de kwaliteit van het materiaal voelt goed aan.

Betaalbare super kwaliteit

Softclose scharnieren voor de keuken aangeschaft. Snelle levering Voelt luxe aan

Top geregeld

Netjes op de hoogte gehouden en keurig afgeleverd

Super !!!!

Goede duidelijke website Die doet wat ze afspreken Super gr Anton

Prettigbedrijf en goede service.

Uitgebreide keuzemogelijkheden bij technisch probleem. Goede schriftelijke voorlichting voor de montage. Het vervoerbedrijf gaf problemen. Het pak is in Hamburg terecht gekomen, maar gelukkig in een dag gecorrigeerd

Mooie en goeie sevice

Alles netjes en snel geregeld en bezorgd

Alles volgens verwachting geleverd

Alle materialen, zoals besteld, ondanks de Sinterklaas periode op tijd geleverd

Hadden precies het produkt wat ik wilde hebben, De foto van de webshop kwamen overeen met de werkeli

De foto’s komen overeen met de werkelijkheid. Snelle service en goed verpakt

Goede prijs, snelle levering.

Groot assortiment, snelle levering en scherp geprijsd. Meer heb je niet nodig!

Exact wat ik nodig had en 100% op tijd

Goed en op tijd geleverd.

Alles netjes volgens beloftes

Super snel geleverd en precies wat ik verwacht

Snelle correcte levering

Juiste product ontvangen

Snel geleverd!

Mijn bestelling was snel geleverd, netjes verpakt. Ook zit er een duidelijke handleiding bij.

Supersnelle levering

Alles naar wens top

Alles naar wens top

Snelle levering het is zeer goede kwaliteit en je wordt goed op de hoogte gehouden van de levering en dat is tegenwoordig een uitzondering dus toppie

product was zoals omschreven

Een fijne probleemloze koop voor een goed product...

Ik was op zoek naar een rails om een extra toetsenbord blad onder mijn bureau te plaatsen.. Het Meubelbeslag Center bood uitkomst, voor een normale prijs een goede set om dit te kunnen maken! Makkelijk besteld en betaald en zeer snel geleverd.. De rails voldoet aan alle verwachtingen.

Prima omschrijving, makkelijke montage

Snel geleverd en dankzij duidelijke montagejhandleiding, de standaard IKEA ladegeleiders (maximaal lade tot de helft open) kunnen vervangen voor geleiders die de lade volledig laat uittrekken

TOP!!!!

Snel, goed, goedkoop, ...

Meerheide 62

5521 DZ Eersel