Mooi produkt snelle levering mooie website

Prima webshop met goede producten

Prettig

Uitstekend product op tijd geleverd in goede staat

Blij mee

Snel besteld en geleverd!

Makkelijk bestellen, ook op maat en levering de volgende dag al! Top

goed assortiment, goede prijs en goede levering

Perfect assortiment met alle mogelijke varianten die ik maar nodig had en tegen goede prijzen en zeer snelle levering.

Gemakkelijke site en super snel geleverd.

Niks op aan te merken voldeed volledig aan mijn verwachtingen.

Goed advies en service

Bij het zoeken op de website was mij niet duidelijk wat ik precies moest hebben. Na contact is er mee gekeken en uiteindelijk kreeg ik een advies welk product het moest zijn. Fijn geholpen!

Goede kwaliteit/prijs en service

Kwaliteitsscharnieren, eenvoudig te bevestigen. Na betaling is de bestelling toegekomen. (zelfs in corona- en feesttijden).

Snel en goed geleverd

Om een paar laden in mijn keuken te repareren, zocht ik lade systemen. Hier is voldoende keus en de spullen worden snel en netjes geleverd. De handleiding is duidelijk. Het is een eenvoudige maar precieze klus om de laden er goed in te krijgen, het resultaat mag er zijn. En niet minder belangrijk, deze kleine investering zorgt er voor dat de keuken weer jaren mee kan.

Slechte bezorgservice

Meubelbeslag Center maakt gebruik van DPD bezorging. Dit is een onbetrouwbare partner en bedrijven die bezorgen via DPD probeer ik zo veel mogelijk te vermijden.

Werkt zoals bedoeld

Snel en prima

Snel en prima verzorgd

goede service

rolgeleiders besteld en een dag nadien werden deze al geleverd goede service

Top kwaliteit en een snelle bezorging

Super tevreden met mijn bestelling!

Vlotte informatie en snelle levering

Gemaild met een technische vraag waarop snelweg antwoord kwam. Besteld en de volgende dag in huis.

Snel geleverd, niks op aan te merken!.

Snelle levering en volledig volgens verwachting.

Helder en duidelijk

Website helder en een duidelijke productomschrijving. Levertijden worden nagekomen en een goede kwaliteit prijsverhouding

Snel en goed

Makkelijke site om te zoeken. Snelle levering en goede kwaliteit.

Makkelijk te vinden in shop.

zeer tevreden geleverd in 1 of 2 dagen,

Heel vlotte en correcte service

Heel vlotte bestelling en levering. heel correct

Fijne ervaring!

Ruime keuze, handig opgedeeld in duidelijke rubrieken zodat je snel terug vindt wat je nodig hebt. Eerlijke, marktconforme prijzen. Snelle verzending, veilig ingepakt. Ik ben tevreden en zal in de toekomst zeker bij jullie terug bestellen.

Precies wat ik wou

Oude kast gerepareerd paste precies

Snelle levering ,netjes afgeleverd en goede montagehandleiding. Ik zou zeggen ga zo door.

Helemaal top!

Alles werd netjes binnen de genoemde levertjes verzonden. Helaas had ik niet helemaal goed gemeten waardoor het pakketje weer retour moest.

Eenvoudige manier van bestellen en vooral snel.

Eenvoudige manier van bestellen en vooral snel !!

Meerheide 62

5521 DZ Eersel