produkt voldoet aan beschrijving

degelijk produkt, prima bezorging. goede ervaring ook al vaker spullen besteld nog nooit miskoop gehad

Snelle levering, product zoals verwacht

Degelijke producten voor weinig geld, heb hier een aantal onderdelen besteld om een lade mee te maken

Kwaliteit

Snelle service en kwaliteit spul

Mijn product snel op uw site kunnen traceren en bezorgd volgens gegevens naar volle tevredenheid.

Super snel en goede kwaliteit!

Bestelling een paar minuten voor 15.00 uur doorgegeven, en de volgende dag in huis. Alles was super netjes verpakt, en zeer mooie (zware) kwaliteit. Zeer te spreken!

goed product en snel geleverd

prettig bedrijf goed verwerkt

alles keurig geleverd

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit niet te duur en snel geleverd

Goed georganiseerd en houd zich aan de afspraak.

Gezochte product goed te vinden op de site, scherpe en concurrerende prijs.

geweldige service en levering

de bestelling geplaatst op zondag en op dinsdag in huis. Snel in leveren. toppie

Prima goed, snel geleverd en oké.

Prima scharnieren voor een prima prijs. Het was er de volgende dag!

prima snelle service

prima ladegeleiders

Geen contact

Volgens DPB is het pakket geleverd maar ik heb niets ontvangen. Vervolgens klantenservice Meubelbeslag gemaild maar geen antwoord ontvangen.

Goede uitleg en snelle service

Ik wist niet precies welke ladegeleiders ik moest hebben, al snel kreeg ik een mail terug welke ik nodig had. Bestelling was duidelijk, en snelle levering. * vriendelijkheid * uitleg / hulp * duidelijkheid, betreft bestelling * snelle levering

Uitstekende website, makkelijk overzicht en snelle afhandeling en levering

Mooi bruikbaar product tegen een goede prijs

Zelfbouwlade besteld, snel geleverd en voorzien van een duidelijke instructie.

Super snelle levering! TOP!

Super snelle levering. Echt top! Ook wat prijs kwaliteit betreft een aanrader. Bij vele andere bedrijven beduidend duurder.

Ruim aanbod, snelle levering & goed geleverd

Deze winkel had het exacte type ladegeleiders dat ik nodig had. Deze werden snel en in een mooi pakketje bezorgd met DPD. Niets op aan te merken! ... op eén mini-opmerking na: ik kreeg een dag ná ontvangst van de levering een verzend- en bezorgbevestiging. Maar dat ligt misschien eerder aan DPD.

Top snel geleverd en goede kwaliteit voor de prijs

Snel geleverd ,makkelijk te monteren En Goede kwaliteit/ prijs verhouding.

Super goed bedrijf

Mooi product, mooie prijs, snelle levering

Ik ben erg blij met mijn bestelling. Een mooi product voor een goede prijs. Daarnaast ook nog eens snel geleverd. Klasse!

Uitgerbreide keuze in ladegeleiders

Genoeg om uit te kiezen. Toepassing duidelijk vermeld. Snelle levering

Ok

Delivery was not how I expected.

Goede snelle levering

Op maat besteld en dag later in huis op maat gemaakt. Goede en snelle service.

Goede producten, voor een reële prijs

Ik heb zelfbouwlades besteld voor een kledingkast. Eenvoudig maar degelijk en niet te duur. Snel geleverd, dus ik kon snel weer verder!

Meerheide 62

5521 DZ Eersel