SUPER

SNEL EN GOED VERZORGD ZO ALS VERWACHT

Ladegeleiders besteld. Goed en stevig materiaal

debestelling was compleet en onbeschadigd en op tijd. Wat wil je nog meer!

Ik heb een prima eerste ervaring met meubelbeslag center. De bestelling was er op tijd, binnen de beloofde termijn. Netjes verpakt, en compleet!

Precies volgens afspraak!

Bedankt voor de levering.

Super ladegeleiders

Snelle levering van super ladegeleiders. Zéér gemakkelijk te monteren.

Prima voldaan aan de verwachtingen

Nette overzichtelijke site. Beloofde levertijd word perfect nagekomen. Ruim assortiment.

Makkelijk bestellen ,snel geleverd

De artikelen zijn makkelijk te vinden en te bestellen en de levering is snel De partijen zijn goed wat betreft kwaliteit prijs verhouding Als ik ooit in de toekomst weer lade geleiders nodig heb bestel ik ze weer hier

Kwalitatief product snel geleverd

Goed vindbare website met prima aanbod. Service was goed want volgende dag in huis.

Keurige en snelle levering.

Duidelijke afbeeldingen op de website

De ladegeleider zijn perfect en eenvoudig te monteren

Inmiddels alle laden gemonteerd en zeer tevreden over de materialen. Zal binnenkort nogmaals een aantal sets bestellen voor de nieuw te bouwen ladekast.

Volgens verwachting

Volgens verwachting

Snelle levering en een goede prijs

Goede kwaliteit en het was snel geleverd.

Snelle levering, correcte prijs, TOP!

Prijs-kwaliteit zeer tevreden, alleen jammer van te hoge verzendkosten.

Gewoon goed!

Heldere website, ruime keuze, snel geleverd, netjes verpakt én goede kwaliteit. Kortom MBC is een aanrader.

Topkwaliteit tegen scherpe prijs (en snel geleverd)!

Ik plaatste al een paar bestellingen bij Meubelbeslag Center en dit steeds voor een scherpe prijs en de volgende dag al geleverd, zelfs in "corona"-tijden! Alleen jammer dat het bedrag voor gratis verzending zo hoog ligt in tegenstelling tot andere webshops. Als je dan nog iets moet bijbestellen of je hebt nu eenmaal niet veel nodig kost het direct wat meer hierdoor (maar ook best nog voordelig).

Top eerst het verkeerde geleverd. 1 mail en het werd gelijk verholpen

Goed!

Vlekkeloze afhandeling

Op de site ben je in 3 klikken waar je wilt zijn. Goede prijs kwaliteit van de ladegeleiders. Bestelling is de volgende dag geleverd. Netjes op de hoogte gehouden per mail wat de status is. DPD heeft een handige tracking, waardoor je bijna nauwkeurig kunt bepalen wanneer de bezorger je straat in rijdt.

prima assortiment voor een leuke prijs, snelle levering

na bevestiging bestelling ontdekt dat ik de verkeerde maat had besteld, kon na contact met Gijs op het laatste moment nog handmatig gewijzigd worden, en evengoed een snelle levering. Prima kwaliteit voor een geel schappelijke prijs.

Goede kwaliteit antwoord op vragen beantwoord, goed verpakt

12 lade geleiders gekocht zeer goede kwaliteit

Top bedrijf

Zeer correcte levering.

Snelle correcte levering

Zeer snel en correct geleverd

Prima, snel en correct geleverd

Reeds de volgende dag werd mijn bestelling geleverd, alhoewel het voorzien was voor ten vroegste binnen 2 tot 24 dagen. Super service !

Super snel geleverd

Goeie duidelijke website en snel geleverd

Zeer Tevreden

Snelle levering en goed ingepakt verstuurd

Meerheide 62

5521 DZ Eersel