Product nog niet binnen

Meubelbeslag verstuurd via DPD, maar het bestelde is na twee bezorg pogingen van DPD nog steeds niet binnen. Volgens de info van DPD hebben ze de verkeerde adres gegevens, maar in de mail van Meubelbeslag met de track & tracé code staat wel het goede adres. Dus Meubelbeslag meter, overstappen op een andere bezorg dienst. Misschien is post.nl een betere optie.

Degelijk materiaal voor weinig geld

Voor weinig geld heb je goed kwalitatief spul.

Uitstekende website en service

Ik was op zoek naar 2 stuks kleine ladegeleiders voor mijn Philips airfryer en jawel op de site vond ik deze geleiders. Besteld, volgende dag geleverd en reeds weer gemonteerd. Mijn vrouw blij, ik tevreden en weer gered door internet en de website van Meubelbeslag Center.

Alle soorte en maten te koop

Product zoals beschreven in advertentie. Goede kwaliteit aan voordelige prijs.

Snelle levering!

Erg snelle levering, mooi stevig product en goed verpakt!

zeer geoede ervaring

Heldere site. Zoekt makkelijk. Snelle levering. Goede prijs.

Fantastische service, snel geleverd en top producten!

Ladegeleiders besteld voor een geërfd dressoir. Passen fantastisch, lades glijden weer alsof ze net nieuw zijn. Ze waren supersnel binnen ook.

Mijn aankoop kwam netjes op tijd binnen en was goed ingepakt zodat het pakket geen schade opgelopen heeft. Erg tevreden met mijn deurgreep.

Snel en correct

Levering snel en goed. Via mail keurig op de hoogte gehouden van de vorderingen. Inpakken, verzenden, bezorgen.

Goede prijs/kaliteits-verhouding

Geleverd zoals afgesproken Ladegeleiders kwalitatief goed, zeker gezien de prijs

Goed product, snel geleverd. Enige verbeterpunt dat ik kan geven is stuur een technische tekening mee van het product

Prima service, ook met de retourzending

De bestelde producten werden goed afgeleverd. Door omstandigheden moest ik de bestelling na de contractuele tijd retour zenden. Dat werd geaccepteerd. Complimenten. De tweede zending voldeed aan mijn verwachting.

Keurig en snel bezorgd

Vlotte vriendelijke levering.

Vrijdag besteld en zaterdag al geleverd. Op de web side stond dat zaterdag en zondag geen werkdagen waren. Dit bleek niet voor de bezorging te zijn.

Snelheid van levering

'S avonds besteld en met een dag tussen geleverd, pakket kon ik perfect volgen via track & trace.

Goed prijs kwaliteit

goede kwaliteit rails die goed aansloot

goede kwaliteit rails die goed aansloot, pakket was zwaarder dan ik dacht, zaten goede instructies bij

Snel en top kwaliteit

Goede kwaliteit en snel en moeiteloos geleverd.

Topservice!

Hele goede prijskwaliteitverhouding en hele snelle bezorging. Dik tevreden!

Goede producten, duidelijke website, goede en snelle service! Een foutje in mijn bestelling kon ik op de dag van verzending nog corrigeren. Werd direct gesignaleerd en opgepakt. Prima bedrijf!!

Snelle levering. Prima spul.

Ik zocht ladegeleiders voor inbouw van twee touchscreens. Waren bij verschillende dhz zaken best wel prijzig. Deze zijn meer dan de helft goedkoper en zijn van prima kwaliteit.

Verkeerd product geleverd. Terugsturen op eigen kosten

Verkeerde producten geleverd. Op de factuur staan de veren van 150N. In de doos zitten die van 100N. Kwaliteit voelde ook noet geweldig aan ... terugsturen kan, maar op eigen kosten. Van B naar Nl is dat 10,6€ ... tja ... volgende keer elders shoppen.

Beter dan beschreven

Zeer goede ladegeleiders. Zelfs beter dan in de beschrijving, want de geleiders zijn d.m.v. een kleine vergrendeling uit elkaar te nemen. Zeer tevreden !

Meerheide 62

5521 DZ Eersel