Amazing

Zeer tevreden ben een klant van België en had dringend scharnieren nodig en ondanks ik van België ben had ik de dag nadat ik mijn bestelling heb geplaatst mijn bestelling ontvangen. Nog geen 24uur!!!! Fantastisch

Duidelijk snelle service

Top product prijs/kwaliteit

Ik moet zeggen dat ik eerst een beetje skeptisch was. Een ladegeleider set voor 5€ kan niet veel zijn. Ondanks mijn gedacht heb ik toch de set besteld. Eigenlijk was ik best verrast van de kwaliteit voor dit geld, je mag natuurlijk ook niet vergelijken met een duurder merk. TIP: zorg dat je een lange schroevendraaier houder hebt zodat je het haakse ijzer niet raakt met een schroef machine. Positief: - Goede prijs/kwaliteit. - Stabiel - Snel geleverd in de avond 6-10-20 besteld, 10-10-20 geleverd in België. Negatief: - Bijgeleverde schroefjes matige kwaliteit( 2x schroeven afgebroken) Maar voor dat geld niet klagen en gewoon meteen degelijke schroeven aankopen

Uitstekende servive

- Overzichtelijke website - Mogelijkheid tot chatdienst - Heel vlotte levering!!!

POSITIEF

GEBRUIKSVRIENDELIJKE SITE MET ZEER VLOTTE SERVICE EN GOEDE PRIJZEN

Duidelijke webshop en snelle levering

Een duidelijke en goede webshop meer een zeer groot assortiment. De levering was snel en goed. Extra informatie ten behoeve van montage zou nog een welkome aanvulling zijn.

Duidelijk,overzichtelijk,kwaliteit

Goede snelle service van een overzichtelijke site,kwaliteit product gekregen voir goede prijs

Heldere site, snelle levering en goede prijskwaliteitverhouding.

Heldere site, snelle levering en goede prijskwaliteitverhouding.

gewoon top!

36 softclose schanieren gekocht, scherpe prijs en uitstekend op tijd bezorgd

Top product en snelle levering.

Ik heb maandag bestelt en dinsdag had ik het thuis, geweldig product en ook de enigste site waar deze geleidingsrails te vinden waren.

heldere informatie snel levering top *****

ik heb een artikel besteld snel en netjes geleverd .

Snel en superlevering

perfect

heb gekregen wat ik besteld had en ook op tijd

meubelbeslagcenter prima,DPD?

Zeer snelle levering aan DPD,alleen 3 dagen daar in depot gehouden in Beverwijk omdat leverings adres niet meer leesbaar was.Ik heb 2 dagen achter elkaar gebeld en vandaag de 9-10--2020 ontvangen. Product ziet er goed uit + beschrijving.

Hele snelle levering en goede kwaliteit

Mijn bestelling werd een dag later al geregeld en was van goede kwaliteit. Ik zal hier vaker wat bestellen.

Prima levering.

Duidelijke website en het juiste geleverd. Netjes op tijd.

Geweldig, kompleet en snel tegen een mooie prijs.

Via diverse wegen naar dit product gezocht, dit wilde ik snel hebben. Via internet gezocht maar hier niet bekend en daar niet op voorraad tot ik jullie tegen kwam. Het product was op voorraad dus snel te leveren tegen een mooie prijs, aan de schroefjes hiervoor dachten jullie ook dus meebesteld. Dit alles op zaterdagen dinsdag alles in huis. Een tevreden en blije klant. Groeten, Henk Bouwmeester.

Alles was ok

Goede prijs/ kwaliteit verhouding Snelle levering

Snelle bestelling en goed spul

Ik heb om gemakkelijk bij kruiden te komen in de keukenkast ladegeleiders hier besteld. De bestelling ging gemakkelijk via Bol.com en werd binnen enkele dagen bezorgd. De geleiders zijn van uitstekende kwaliteit en ik zal voor een andere kast deze zeker ook bestellen. Ik was ook blij verrast dat het soft-close systeem goed werkt.

Super snelle levering, mooie prijs/kwaliteit verhouding

Gewoon super!

Snel geleverd en zover ik nu kan zien, een goede kwaliteit voor een acceptabele prijs

Goed spul, mooie prijs en goeie levertijd.

Lade geleiders gekocht voor een kast die ik aan het maken ben. Ik kwam uit bij dit bedrijf want dit was toch wel de beste prijs en kwaliteit verhouding.

Prima communicatie, correcte levering.

‘s-Middags besteld, zelfde dag bevestiging van verwerking en verzending en de volgende ochtend geleverd. Goede kwaliteit.

Helemaal super!

Duidelijke website en goede prijzen, zeer snelle levering. En netjes berichten over de bestelling en levering. Helemaal top!

Meerheide 62

5521 DZ Eersel