Goede producten voor een prima prijs!

Snel en goedkoop

Ik had scharnieren met softclose nodig. Goede informatie over het plaatsen en snel geleverd.

zeer Goed

netjes behandeld

Verkeerd geleverde spullen

Jammer dat er door foutieve in boekingen bij Meubelbeslag center mij verkeerde producten zijn geleverd. Zelf op moeten lossen helaas

Alles is perfect in orde en snel geleverd.

Voor 3 uur besteld en de volgende dag in huis. Netjes verpakt. Track and trace

Goede prijs, degelijke spullen, snelle levering, goed verpakt.

Mijn bestelling: Steel Cobra Softclose Ladegeleiders 600mm Steel Cobra Softclose Scharnier Voorliggend 95° Living Collection Meubelgreep DINER 108mm Zoals gezegd degelijk spul. Vooral de ladegeleider voelt erg robuust aan.

Verpakking kon wat steviger

Altijd weer wat bestellen.

Eerste bezoek aan webshop. Duidelijke site, goede prijs. En snelle levering.

Snelle levering. Kon 2 werkdagen duren stond erbij maar ik had het na 1 dag al in huis.

Perfecte levering

Zondag besteld dinsdag al in huis klasse

Uitstekend product.

Meubelbeslag Center heeft de bestelde ladegeleiders zeer snel geleverd. Het product ziet er stevig en goed gefabriceerd uit. Montage ervan was eenvoudig, doordat er veel gaten beschikbaar zijn, en de geleider in 2 delen los te halen is door het zwarte kunststof hendeltje in te klikken. Opnieuw in elkaar zetten is daardoor eenvoudig.

uitstekende kwaliteit

prima Kwaliteit voor een betaalbare prijs en snelle levering

Zeer goed en snel

Makkelijk om te bestellen vlot en juist geleverd

Prima geholpen

Snelle en verzorgde verzending

Goede en vooral corona-veilige begeleiding tot aankoop van de stoelen

Overzichtelijk winkelen. Beleefde en niet-opdringerige verkopers. Veilige omgeving in deze corona-tijd. Ruime keuze, met combinatiemogelijkheden (hout/stof) Professionele verwerking van de gegevens aan de kassa. (1 verkoopster was pas in opleiding en ook zij werd zeer goed begeleid) Snelle levering (slechts 1 week tussen bestelling en levering)

SUPER, zeer vlotte bestelling- TOP prijs

Super vlotte bestelling aan een zeer voordelige prijs. Levering zoals afgesproken, waarvoor dank

Prettige website en snelle levering

Vanaf het eerste moment op de website had ik al een goed gevoel. Overzichtelijk, juiste prijzen en meteen duidelijk wat er op voorraad ligt. Ideaal als je een paar dagen later ermee aan de slag wilt! De levering klopte helemaal en was goed verpakt. Al met al helemaal tevreden vandaar deze uitstekende beoordeling.

Mooie kwaliteit, snel geleverd en niet duur.

Supersnel

Zou toch nog liever telefonisch contact kunnen hebben voor wat uitleg.verder alles correct.maar twijfel of ik wel de goede producten heb gekocht.zeker een goedkope en degelijke winkel bij jullie.zal zeker nog beroep doen bij jullie

VLUGGE CORRECTE LEVERING

VLUGGE CORRECTE LEVERING

Geleverd wat ik vroeg binnen de gestelde tijd

Snelle levering en prima communicatie

Degelijk, snel en correct

Eenvoudig online shoppen. Ruime keuze en goed prijs. Snel verzonden

Makkelijke bestellen en een supersnelle levering

Prima product met supersnelle levering.

Meerheide 62

5521 DZ Eersel