Laden reviews...
889 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Samenvattend zijn klanten zeer tevreden over de kwaliteit en de snelle levering. De prijs-kwaliteitverhouding wordt vaak genoemd in positieve zin, en de site is duidelijk en gebruiksvriendelijk. Sommige recensies melden af en toe problemen met retourneren of verzending, maar over het algemeen is de service betrouwbaar en duidelijk.
Snel bezorgd! Goed product en goed verpakt.
4 February 2025
narmina
Lent
Op de site was het makkelijk zoeken naar de beste ladegeleiders voor mijn project. Bestellen was eenvoudig en de prijs ok. Levering snel en goed te volgen. Heel tevreden dus!
Ton
Rotterdam
snel, correct en eenvoudig
Patrick
Schilde
Goede ervaring met zoeken van de juiste ladegeleiders op de site en de afhandeling. Uitstekende ladegeleiders die mijn project tot een prachtig object hebben gemaakt.
Harm
Barneveld
Vlotte levering De schuif gelijders passen perfect. Goede tekening met de juiste afmetingen
Rony
Zellik
Doos was helemaal nat, product gelukkig prima. Jammer dat je betaald voor een pakket (7,-) en het in de brievenbus wordt bezorgd (4,-) nogal een verschil in verzendkosten.
Erwin
Eindhoven
Alles werkt zoals het hoort en doet wat het moet doen. Easy does it.
Maarten
Arnhem
Is gewoon super
Peter
Nijmegen
Gewoon goed
bhj
ROTTERDAM
De bestelde soft close scharnieren waren zonder aanpassing uitwisselbaar met de oude scharnieren van mijn keukenkastdeurtje.
Klaas
Snakkerburen
Foto's gestuurd van mijn ladegeleiders. Werd meteen geweldig advies gegeven. Met link naar de juiste ladegeleiders. Meteen besteld. En snel geleverd met montage handleiding. Jullie zijn toppers.
Merijn
Geldrop
Snel geleverd , snel gemonteerd . Een zeer tevreden klant . Kastjes sluiten weer zoals het moet zijn
Hanne
Dilbeek
Makkelijk zoeken op de site. Ziet er degelijk uit en snelle levering
John
Rossum
Zakelijke en professionele afhandeling. Goede kwaliteit en spotgoedkoop!!!
Ramon
Deventer
ik heb lade rails besteld binnen korte tijd binnengekregen de montage was gemakkelijk en trekken het laatste stukje zelf naar binnen goede stevige rails
Henk
Ens
Snelle en goede afhandeling
Wim
Borne
Spijtig dat de courier het pakje zo in de bus steekt dat zowel het pakje als de inhoud van de brievenbus nat worden...
31 January 2025
Chris
Everberg
Fijne ervaringen met meubelbeslag center
31 January 2025
Nathalie
Emmeloord
“Titel”
Jonathan
ben tevreden
Dieter
wijchen
Beste, de bestelling , werking van de webshop duidelijk en goed. Bezorging methode slecht, ik had toestemming gegeven om het pakket te leveren op een veilige plaats zogenaamd ons afdak achteraan bij afwezigheid, op de bezorg dag was er iemand thuis zowel niemand gezien of gehoord en ben ik genoodzaakt om het pakket op te halen in een winkel die hun openingstijden niet overeen komen met mijn arbeidsuren. Alvast bedankt Mvg Lennert
Lennert
Mol
Goede kwaliteit en snel geleverd
daan
Hilversum
Perfect materiaal snel geleverd
29 January 2025
Jan
Hoogeveen
Snel geleverd en voor een correcte prijs
29 January 2025
Jasper
Leuven
Het is makkelijk om de benodigde lade geleider te selecteren en te bestellen. Dit voor een zeer gunstige prijs. Correcte en snelle levering.
28 January 2025
Jan