G-E-W-E-L-D-I-G

Gewoon een heel mooi en goed product. Super super , wij zijn er heeeeel blij mee.

Ging zo als verwacht goed en snel

Super onderdelen van fantastisch materiaal

Ik ga als ik weer iets nodig ben ga ik het weer bij jullie bestellen want de service is top

De bestelde onderdelen keurig thuisgestuurd gekregen. Via mail op de hoogte gehouden over de status van de bestelling.

Snelle levering. Goede prijs.

Goede website. Makkelijk bestellen en betalen.

Prima en snel leverbaar

Voldoet prima aan de verwachtingen en het is snel gemaakt ook geleverd

Snelle service en goed kwaliteit

Het onderdeel wat ik moest hebben snel gevonden. Besteld en de volgende dag al geleverd. Product zoals omschreven. Top!

Laderails gekocht enkele dagen later geleverd, werken prima

Geleverd zoals gedacht

Prima rails

Gewoon goed

Gevonden wat ik zocht voor een nette prijs en een snelle levering. Site blijft in het geheugen staan voor de volgende keer.

Vijf sterren!

Ja , ik zocht al heel lang een specifiek meubelbeslag en hier vond ik m eindelijk. De winkelmand was snel gevuld. Ook snel geleverd. Zodat ik binnen 3 dagen na bestelling al kon genieten van goed draaiende kastdeurtjes. Ik ben zeer tevreden!

Duidelijke website en snelle levering

Nog nooit iets dergelijks nodig gehad, maar via de product uitleg gekregen wat we voor ogen hadden.

Geleverd waarvoor ik heb betaald

Dit bedrijf doet wat je van hen verwacht. De bestelde producten leveren.

Duidelijke product omschrijving

Stevig en degelijke producten.

Het product snel in huis en voldoet aan mijn verwachting.

Perfect en correct

Kwaliteit en correcte levering

Goeie, snelle service

Probleemloze terugname verkeerde bestelling

Goede levering, eerste klas materiaal!

Goede service bij dit bedrijf.

Goede site met info over product en belangrijk zeer goede producten

Prima ,uitstekend etc enige nadeel zijn de verzendkosten bij een kleine bestelling maar ook wel begrijpelijk

Goede en duidelijke doorzoekbare site

Kon makkelijk zoeken, duidelijk uitleg. Netjes verpakte zending

Eindelijk hebben we de niet courante rolgeleiders bij Meubelbeslag gevonden & snel geleverd!!!

Na enige tijd zoeken hebben we eindelijk de niet courante rolgeleiders voor onze lades bij Meubelbeslag Center gevonden, daarenboven werden deze erg snel aan huis geleverd:-) Eén echte aanrader!!!

Niet ontvangen

Tot en met de betaling ging alles goed. Het pakket heb ik echter nooit ontvangen.

Door de goede keuze mogelijkheden en prijs kwaliteit verhouding sprong dit er uitstekend uit.

Prima ervaring

Heb 3 stel ladegeleiders besteld. Duidelijke site, goede prijs en een degelijke kwaliteit. Levertijd paar dagen. Ik ben tevreden.

Snelle levering en goeie kwaliteit geleiders

Heb 2 geleiders gekocht en die zijn van super kwaliteit! Heel blij mee!

Meerheide 62

5521 DZ Eersel