Snelle levering en goeie kwaliteit geleiders

Heb 2 geleiders gekocht en die zijn van super kwaliteit! Heel blij mee!

goede producten, snel geleverd

Ruim assortiment ladegeleider. Zeker aan te raden

Snel makkelijk super top

Was snel geregeld en snel besteld

Was verrast

Mijn eerste bestelling bij meubelbeslag en volgende dag al geleverd. Zeer fijn verrast.

Prijs kwaliteit

Snelle verzending en goede kwaliteit ladegeleiders voor een prima prijs. Ook het assortiment is groot. Genoeg keuze.

Snelle en correcte levering

Alles ging heel vlot, van bestelling to levering.

Supergoed

Onze ervaring met Meubelbeslag Center is supergoed. Duidelijke site, snelle levering, goed betaalbaar. En ook nog een paar reserve onderdelen geleverd gekregen.

Goede site alles makkelijk te vinden.

Oprijd leveren, Makkelijk te vinden op site Goed assortiment

Heb niets ontvangen

Had graag een ervaring gedeeld

Top ladegeleiders voor camper

Lade geleiders besteld voor camper. Zeer goede kwaliteit En snel geleverd Top dus!

Heel tevreden

Omdat ik twijfelde welk type ladegeleider ok moest kiezen heb ik eerst gebeld. Goed advies gekregen. Bestelling werd prima op tijd geleverd

Snelle service en prima producten voor een goede prijs

Erg goed geholpen door dit bedrijf

Ik heb mail contact gehad met Ivo en ben erg goed geholpen door hem. Uiteindelijk heeft die bestelling voor mij in winkelmand gedaan en een iDeal link meegestuurd. Spullen zijn binnen gekomen en is echt goed spul. Heb de achterkant van mijn bus met een ladesysteem gemaakt dus super.

DIT WAS EEN KOOPJE

DE GEKOCHTE SCHARNIER KOST BIJ DE BOUWMARKT 19 EURO EN BIJ MEUBELBESLAG 3,25. HOE IS HET MOGELIJK? HIJ ZIT ERIN EN WERKT PRIMA.

Keurig geleverd

Alles werd snel en netjes geleverd.

Producten zo als op afbeelding alles perfect

Ruime keuze en scherpe prijzen

Prima webshop. Ruime keuze met scherpe prijzen. Ik zocht 70cm ladegeleiders met kogel lagers om een kast in mijn bestelbus te bouwen voor mijn gereedschap. De ladegeleiders moesten dus wat gewicht aan kunnen in de volledig open positie. Hier kon ik de gewenste gewicht en lengte kiezen ... dus was goed om te zien. De geleiders zijn van heel goede kwaliteit voor de prijs. Verzending was ook snel dus alles ging goed.

degelijk materiaal en snel geleverd

beste prijs die ik kon vinden

Goed verpakt

Alles is goed. Product goed verpakt in de doos en blij met de kwaliteit van het product. Had alleen wat sneller verzonden mogen worden maar dat is meer omdat ik het eigenlijk al nodig had voordat ik het had besteld ;p

Erg goed product voor een zeer nette prijs

Softclose laderails gekocht voor een erg goede prijs , netje en correct geleverd met een duidelijke montage handleiding , zeer tevreden

Boven verwachting ...

Het door mij bestelde product voldeed volledig aan de maatvoering en omschrijving en werd op de kortst mogelijke termijn bezorgd.

Superfijne service

We hadden door onervarenheid de verkeerde geleiders besteld. Daar kwamen we pas 3 maanden later achter, omdat de aannemer geen tijd had om ze te monteren. Ondanks dat de retourtijd ruimschoots was verstreken werd er geen probleem van gemaakt en werden ze omgeruild. Heel fijn!

Heavy duty ladegeleiders

Super snelle levering voor een mooie prijs. Echt een heavy kwaliteit, Top!

Duidelijke foto's en omschrijving, snel geleverd

Veel keus en snelle levertijd

Meerheide 62

5521 DZ Eersel