Echter de ladegeleiders die ik had besteld voldeden niet. Het bedrijf had geen retoursysteem. Op eigen kosten teruggestuurd, maar nog geen reactie ontvangen

Gewoon precies wat je verwacht en nog wat meer

Ik heb met het aangeboden tabel gasdrukdempers 100N gekocht voor een kast die al een paar maanden een last is voor ons. Het werd de dag erna bezorgd en de installatie ging supermakkelijk met het meegeleverd blaadje en de dempers werken erg goed en zijn ook van stevige kwaliteit.

Goed artikel, snel bezorgd, en keurig verpakt.

Super goed

Na lang zoeken in de bouwmarkten, toch maar online gekeken naar passende ladegeleiders. Ik kwam al snel hier terecht. Snel geleverd en ook goed verpakt.

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Bestelde artikel snel geleverd en precies wat ik nodig had. Dus prima omschrijving op de website.

Netjes verpakt en op tijd geleverd

Netjes verpakt en op tijd geleverd

OK

Scharnieren voor oud meubel. Na aanpassingen prima.

super betrouwbare winkel !

ik had iets nodig om een kast te repareren, en dat vond ik de website. handig besteld en snel geleverd. top!

Redelijke kwaliteit gezien de lage prijs!

Ik ga toch voor meer kwaliteit! Had graag iets meer productgegevens gezien.

goed wat betreft snelheid, slecht wat betreft verpakking.

Het karton, waarin de bestelde ladegeleiders verpakt waren, was ernstig beschadigd, en aan één kant helemaal open. Jammer!

Goede website

Na aangegeven te hebben mijn bestelling niet ontvangen te hebben, werd het direct nogmaals verzonden. Toen later alsnog de eerste levering plaatsvond, werd gemeld dat het niet retour hoefde om nog meer overlast te bezorgen.

De stoot dopjes die ik nodig heb bij de renovatie van mijn keuken, zijn netjes verpakt, snel geleverd! De kwaliteit is top!

Snelle levering, mooi product

De kastgreepjes waren precies omschreven en werden snel geleverd. Mooie kwaliteit.

Uitstekend snelle service

Goedproduct

Goed product en snel geleverd

Uitststekende producten, snel en voordelig geleverd.

De website geeft veel informatie. Een uitgebreide keuze en correcte prijzen. De producten zijn van uitstekende kwaliteit. De bestelling wordt snel en goed verpakt geleverd. Ik raad Meubelbeslag Center van harte aan.

Gewoon goed

Nette spullen gekocht voor een hele redelijke prijs, netjes opgestuurd en goed verpakt.

supergoede service

Na een valse start door het toesturen van een verkeerd artikel is na slechts 1 mailtje de vergissing keurig opgelost door het zsm toesturen van het juiste product.

Vlot en eenvoudig besteld

Overzichtelijke website en een hele vlugge levering. Prima in orde.

foute levering, correcte reactie

na klachtmail van foute levering, direct excuses en belofte de website aan te passen, en directe terugbetaling van het ganse bedrag.

super snel

een oude lageleider werd niet meer geleverd meubelbeslag center had precies 1 met dezelfde maten en dikte zeer goede prijs

bestelling vlot bezorgt erg tevreden bedankt daar voor

Kwaliteit voor een goede prijs en snel geleverd!

Contact met Meubelbeslag Center verloopt snel en duidelijk.

Een vraag over een product werd snel en duidelijk beantwoord. Ik werd goed geholpen en er werd meegedacht. Levering was snel en juist.

Meerheide 62

5521 DZ Eersel