Uitstekend product

Kwalitatief goed product voor de prijs met duidelijke montage handleiding

Excellent price vs quality

Very good customer service. Quick reply. Excellent price vs quality, and fast delivery.

Zeer ruim assortiment

Ik zocht simpele ladegeleiders... Meubelbeslagcenter heeft ook in simpele geleiders ruime keuze. Ik had eerst verkeerde maat besteld maar kon dit gerust terugsturen. Vrij rap mijn geld terug. Daarna de juiste maat besteld, maar teveel. Achteraf gezien had ik er niet zoveel nodig. No problem! Ook deze teruggestuurd en geld terug. Super dus!

Maten kloppen, levering op tijd klasse

Ik heb al eerder bij meubelbeslag besteld en ook nu In de middag mijn bestelling gedaan en de volgende dag is het netjes afgeleverd net als de vorige keren. Kortom prima bedrijf die doen wat ze beloven.

Goede omschrijving op website. Snelle levering van kwalitatief artikel

prima bedrijf

Mijn bestelling keurig verpakt en volgens afspraak op afgesproken dag geleverd. Ook het product voldoet zeer goed.

Snel en probleemloos geleverd.

Duidelijke website en goedkope producten van hoge kwaliteit.

Prima service!

Had één ladegeleider te weinig besteld. Hebben ze nagezonden zonder extra verzendkosten! Over persoonlijke aandacht gesproken! Top!

Snelle levering was èèn dingetje beschadigd werd direct vervangen en na gestuurd top service mooi producten voor een vriendelijke prijs.

Snelle verzending materiaal goed

Snelle levering en uitstekende service.

Producten werden vlot geleverd. Ik had een fout product besteld. Na het opnemen met de support, mocht ik het product direct terugsturen en werd het zonder vragen terugbetaald. Top service!

Goede prijs-kwaliteit en snelle levering

Flinke aantal ladedragers besteld voor een fractie van de prijs in de bouwmarkt. Snel geleverd. Dik tevreden!

Doet wat het beloofd !

Een item werkte niet bij levering , na contact werd direct een nieuwe opgestuurd !Klasse klantenservice !!!

zeer tevreden

Product zoals op de website, snelle levering

Correcte service

Pakket verkeerd geleverd maar goed opgelost.

Goede kwaliteit snelle levering

Meubelbeslagcenter voldoet wederom weer aan mijn verwachtingen. Ik zou zeker een volgende keer weer bestellen

Efficient en snel

Op vrijdag besteld en in de loop van zaterdag al geleverd, dat is top service! De goederen waren ook precies wat ik verlangde.

Snelle verzending

Duidelijke website snelle verzending

Snelle levering , goede kwaliteit en netjes verpakt.

Zeer plezierig

PERFECT

PERFECT, RAZENDSNELLE SERVICE!

Goede producten en netjes verstuurd

Top bedrijf, als ik weer wat nodig heb dan bestel ik zeker weer hier. Producten waren netjes en veilig ingepakt, snel geleverd en kwaliteit is goed. Daarnaast staan ze scherp in de markt met de prijs. Dus 1 woord: super!

Juiste materiaal, perfect geleverd

Alles vlot en makkelijk verlopen. Zowel het zoeken op de site, de goede materialen, het betalen en het aan huis geleverd.

Het ging fout bij de digitale bestelling Er werden 4 producten afgeschreven ipv 2. Heb een mailtje verstuurd en binnen 24 uur kreeg ik een reactie dat het geld werd teruggestort. En idd na 1 dag stond het op mijn rekening.

Goede klantenservice

Ik had de verkeerde deur beslag besteld. Dit hebben zij snel en kosteloos geannuleerd.

Meerheide 62

5521 DZ Eersel