Makkelijk te bestellen en snel leveren

Makkelijk en snel bestellen en snel leveren

Correcte en vlugge afhandeling en levering

Hier vind ik alles wat ik nodig heb, met scherpe prijzen, steengoede service, vlugge levering en extra kwaliteit. Een top leverancier.

Nette prijs, prima kwaliteit en snel verstuurd

Kwaliteit is prima, goede omschrijving van artikelen en snel verstuurd. Door niet goed kijken naar afmetingen(mijn eigen schuld) goederen terug gestuurd en snel gerestitueerd gekregen. Daarna opnieuw besteld, ........zelfde ervaring snel verstuurd, prima kwaliteit

dik ok

alles ok en tijdig geleverd

Prima materiaal

Zeer snelle levering

Goede en snelle service/ levering

Niks op aan te merken, komen afspraken na. Goede en snelle levering.

Bij Meubelbeslag center zit je goed.

Prima, overzichtelijke webpagina. Goed geprijsd, waarom nog verder zoeken?

geleiders besteld zat ook een montage boek bij ,prima!

eerste keer besteld ,was oke

Super service!

Product besteld bij Meubelbeslag center. In eerste instante kwam een product met de verkeerde afmetingen binnen, waarna ik contact heb opgenomen met het bedrijf. Er werd direct geantwoord en twee dagen later had ik het juiste product binnen, ook nog eens zonder moeilijk doen over retour van verkeerde product. Kijk, dat noem ik nog eens een suoer service. Bedankt!

De kwaliteit en de prijs zijn zeer goed.

De snelle levering. De zeer goede en duidelijke site. En zeker een heel goede prijs heeft de doorslag gegeven voor de bestelling. Bedankt. Luc

Goede kwaliteit

Goede producten van kwaliteit, waar je in de bouwmarkt 3-4x zoveel voor neer zou leggen. Ik heb vooral ladegeleiders en scharnieren besteld, inmiddels ook gemonteerd en het staat prachtig in mijn camper. Ook een vriendelijke klantenservice, al met al zeer tevreden.

Goede en snelle en correcte levering van wat besteld is

op tijd en netjes

Prima levering, netjes verpakt en op tijd.

Zeer tevreden.

Je krijgt snel een antwoord als je een mailtje stuurt en snel bezorgd top

top site, snelle en correcte levering met handleiding

top site, snelle en correcte levering met handleiding

Supersnel en correct met leveren!

De bestelde rails werden snel en correct geleverd. Ik had 2 paar besteld, 1 paar voor mijn werkplaats en 1 paar (heavy duty) voor onze camper, we zijn superblij met de geleverde rails die van een goede kwaliteit zijn en perfect voldoen aan onze verwachtingen. Kortom erg blij mee!

Snelle levering. Goede prijs kwaliteit verhouding

Snelle levering. Goede prijs kwaliteit verhouding

snelle, prima levering

bestelling plaatsen was simpel, en werd zoals de site beloofd snel geleverd.

Kwaliteit voor een mooie prijs

Duidelijke omschrijving van het product en je krijgt precies wat je besteld. Het vervangend onderdeel was van betere kwaliteit als het originele.

Snelle levering.

Zoals verwacht

Werd via track en trace op de hoogte gehouden.

Duidelijke foto's

Ik zocht scharnieren voor in een kledingkast met een extra hoek. Ik was blij met de duidelijke foto's en kocht in 1x het juiste.

Topkwaliteit en snelle levering

Goede info op de site,je weet wat te verwachten bij levering

Zeer goede ervaring

Snelle levering goed verpakt dus zeer goede ervarkng

Meerheide 62

5521 DZ Eersel