Zeer goede ervaring

Snelle levering goed verpakt dus zeer goede ervarkng

Aanrader!

Goede kwaliteit, snelle levering en ruim assortiment tegen een goede prijs!

Alles 100%, perfecte site om te winkelen!!

Zeer prettige website om op te winkelen en alles keurig volgens belofte geregeld en op tijd afgeleverd. Een sterke aanrader!!

Prima producten, informatieve website goede logistiek

Tja eigenlijk alles prima voor elkaar, dd juiste informatie over de afmetingen makkelijk bestellen en goed geleverd.

Prijs kwaliteit levering TOP

Snelle en correcte afhandeling van de bestellingen

Overzichtelijke site. Duidelijke informatie en snelle correcte afhandeling van de bestellingen.

Zeer goede ervaring

Zeer goede ervaring op het gebied van meubelbeslag, snel verzonden, perfect verpakt en degelijk materiaal voor een mooie prijs, kortom een aanrader!

Prijs Kwaliteit echt top!

Zeer goede prijs kwaliteit en snelle levering!

Prima producten gekocht

Snelle levering en de producten hebben een prima prijs-kwaliteit verhouding. Uiteindelijk ook blij dat ik het direct op de website van Meubelbeslag Center heb besteld. Aanvankelijk kwam ik ze tegen op Bol, maar daar zijn de prijzen fors hoger. Onderaan de streep ben ik blij met mijn bestelling.

It was very nive, fast!

A good purchase, fast processing and delivery.

Is beter dan ik verwachtte

Heel tevreden, goede prijs / kwaliteit!

Heel tevreden van mijn aankoop. Snelle levering, eerlijke prijs en goed product!

Een groot aanbod aan scherpe prijs met snelle levering.ng.

Een goede en overzichtelijke site met duidelijke omschrijving. Snelle en correcte levering. Aan te bevelen.

Prima producten en super snel geleverd

Prima ladegeleiders ontvangen en binnen een dag geleverd

Beter dan verwacht

Vlugge levering en goedkoper dan fysieke winkels

Goed geregeld

Zoals altijd weer goed geregeld

Precies wat ik verwacht had

Snel geleverd en precies zoals als ik verwacht had. Goede kwaliteit.

prima, niet één negatief punt te noemen

Ik was op zoek naar ladegeleiders zoals ik ze ook heb in mijn huidige keuken. Ik was heel blij dat ik de geleiders bij u vond en het kostte totaal geen moeite om deze te vinden. Heel prettig en klantvriendelijk. Daarnaast zag ik een reusachtige hoeveelheid mogelijkheden om zeker in de gaten te houden voor komende klussen in huis.

Na een slechte bereikbaarheid toch tevreden

Na dat ik mijn bestelling had ontvangen, bleek er een ladesgeleider defect. Telefonisch waren ze niet te bereiken ook niet tijdens het door hun ingestelde tijdvak. Uiteindelijk via de mail bericht gehad dat ze een nieuwe lade geleider zouden opsturen, dat is goed gegaan. Uiteindelijk tevreden met het geleverde product en de afhandeling van mijn probleem.

Goed product en snelle levering!

Wij zij. Erg tevreden met het product en de snelle levering!

Behulpzaam en correct

Prima service, denken met je mee en werken volgens afspraak

Snelle levering, goede kwaliteit

Duidelijke omschrijving, vlotte levering en de kwaliteit goed en is bovendien Europees.

Verrast met toegevoegde instructies

Heldere website met het product wat ik zocht, namelijk railgeleiders. Ondanks dat de specificaties helder waren werd ik blij verrast met een helder toegevoegd stappenplan hoe te gebruiken. Deze werd geprint toegevoegd aan de bestelling. Kwaliteit van de geleiders is goed. Het product is solide en ik verwacht een lange levensduur. Op basis van deze ervaring kan ik deze website aanraden aan anderen.

Goed zaken doen!

Snelle afhandeling, duidelijk en alles klopt

Meerheide 62

5521 DZ Eersel