Heel goed verzorgd en afgeleverd

Ok

Ik had 2 verschillende types kastscharnieren besteld. Zeer snelle levering. Doch alle kastscharnieren waren samen . Een scheiding tussen de 2 soorten had optimaal geweest.

Prima producten, maar bezoring en communicatie minder

Het was niet duidelijk hoe lang ik moest wachten op de bezorging. Ik moest contact opnemen om te horen wanneer ik mijn pakket kon verwachten.

Snel en goed

Snelle levering en goede kwaliteit-prijsverhouding

Qualité/service

Grands choix de pièces de toutes les qualités et pour toutes les budgets. Livraison rapide et service client au top. Je recommande à 100%

Prima prijs kwaliteit

Vlot geleverde handgrepen voor de keukenkastjes besteld. RVS (niet massief) maar een prima kwaliteit voor een vriendelijke prijs.

Goede producten voor een correcte prijs

De producten en de prijs waren goed. De producten werden ook vlug opgestuurd. Spijtig dat de koeriersdienst post.nl me enkele keren aan het lijntje heeft ge houden met de levermomenten steeds te veranderen.

Alles naar wens

Handige pagina en snelle levering

Snel antwoord en snelle levering

De site is overzichtelijk met nette prijzen, en snel antwoord op mijn vraag via de mail. Gelukkig als particulier kon ik terecht.

Duidelijke website, product snel geleverd.

Snel, kwaliteit en betrouwbaar

De levering was snel.

Snel service en snelle terugbetaling met met mijn 2 de bestelling gewoon netjes

Heel tevreden

Prima ladegeleiders voor een goeie prijs en met perfecte handleiding!

Uitstekend professionel

Communicatie verloopt helder, vlot en snel. Levering goed op tijd en goed verpakt. Website is mooi uitgebreid, duidelijk en zeer goed van prijs. Kwaliteit producten

Slecht info

Schanier besteld voor deur. Blijft maar een complete te zijn. Maar deur heeft er 2 toch. Dan stuur je een mail, tot op heden niets meer gehoord

Goede prijs kwaliteit

Bestelling snel in huis. goede kwaliteit potscharnieren en ladegeleiders voor een mooi prijsje.

Snelle vakkundige levering

Goed geregeld en snel gedaan. Netjes verpakt.

uitstekende service en een goed product

Lade rails besteld, product was ergens bij de post blijven hangen, zonder problemen opnieuw verstuurd. Uitstekend product.

Snelle levering en goede service

Producten snel geleverd. Helaas tijdens vervoer beschadigd geraakt. Na contact met klantenservice snel en adequaat opgelost door nieuwe lade geleiders te versturen.

De buitenste verpakking was gelukkig prima, maar het doosje met schroeven was losgekomen in de verpakking, waardoor de schroeven verspreid lagen in de buitenste verpakking. Verder was de bestelling uitstekend! In het vervolg het doosje met schroeven voorzien van een extra plakbandje tegen het loskomen.

overzichtelijke website, vlotte afhandeling

Ik zocht lang op internet naar de juiste schuifgeleidingen, hier vond ik ze direct met zelfs de optie tot soft touch. overzichtelijke website zorgt voor een vlotte zoektocht en afhandeling. Merci. Tom

Supersnel geregeld tegen een goede prijs, ik ben zeer tevreden

Goede prijs/kwaliteit en normale leveringstijden

Goede shop, doen wat de zeggen

Really good and really fast

I ordered multiple items in different times. Always i got my order the next day and as described

Meerheide 62

5521 DZ Eersel