Goede kwaliteit en snelle levering!

Correct

Geleverd binnen 24 u

Snelle levering goede services

Top en uitstekende kwaliteit

Heb ondertussen al meerdere keren sets standaard ladegeleiders besteld, uitstekend product! Draagvermogen van 20kg houd het zelf goed vol. Echt een aanrader heb dit zeker al doorverteld aan al mijn collegas in de meubelbouw! Tip top!

Geweldige service

Perfect geholpen door de klantenservice. Snelle levering. Gewoon top!

Goede site, communicatie kan beter

Uitgebreide site, betere communicatie. Op de site staat op voorraad dezelfde dag verstuurd is niet waar. Reageert niet op email. Dat kan beter. Goede verpakking

Langzame levering.

Zou het de volgende dag binnen krijgen. Duurde uiteindelijk 3 dagen. Geen bevestiging of track en trace gekregen. Slechte communicatie als je mailt.

Goede producten en perfecte service

Breed assortiment aan producten (geleiders en scharnieren) voor mijn tv meubel. Duidelijk omshrijving op de website. Afmetingen en overige belangrijke info is makkelijk te vinden. Mijn bestelling is netjes verpakt en tevens snel geleverd.(track and trace via dpd tevens goed op de hoogte gebracht) Ėėn lade geleider werkte helaas niet optimaal. Na een E-mail verstuurd te hebben naar de klantenservice. Is er zonder enige discussie een nieuwe verstuurd. Heel blij met jullie producten en service. Ga zo door en ik bestel in de toekomst zeker weer!

Top prijs kwaliteit en snelle levering

Tweede keer dat ik bestel en ook nu weer snelle levering en stevig verpakt. Van de kwaliteit van het materiaal was ik al overtuigd na de vorige bestelling.

Snelle levering, duidelijk

Duidelijke omschrijving. Snelle levering

Haribol

Hare Krishna

Snelle levering van degelijk materiaal

Duidelijke omschrijving van de producten, in mijn geval ladegeleiders. Degelijk produkt en binnen 2 dagen geleverd.

kwaliteitsspul, goede service

mijn levering was incompleet, het ontbrekende onderdeel werd netjes nagezonden zonder kosten, prima.

Goede er weinig en snelle levering!

Snelle levering en uitmuntend materiaal!

Vandaag besteld en binnen 2 dagen thuis. Hele goede kwaliteit en ben er heel erg tevreden over. Ik raad het iedereen aan die mij er naar vraagt!!

Gewoon goed.

Top.!

Prima dienstverlening en top product, voor prima prijs

Ïk had een verkeerd product besteld. Omruilen was geen enkel probleem. Top. Prijs is significant lager dan in de doe het zelfzaken.

Gewoon geweldig

Ik heb meerdere keren hier terplaatse gekocht. Zowel in eerst Eersel als nu in Reusel. Nu voor her eerst via post besteld. Gewoon volgende dag bezorgd. Toch ga ik liever even naar Reusel om goed advies te krijgen.

Goed geleverd zoals afgesproken

Uitstekend !

Goede website, snel geleverd, correcte prijs en goede kwaliteit.

goede kwaliteit

zeer goede laderails, netjes en stabiel

Duidelijke omschrijvingen bij de artikelen, zodat je goed kunt uitzoeken wat je precies moet bestell

Goede handleidingen bij de artikelen op de site, maar helaas geen handleidingen bij de gezonden artikelen zelf.

Ik had alleen maar een rvs scharnier gekocht. Was de volgende dag al binnen, compleet met 4 losse rvs schroefjes.

Handige winkel, veel onderdelen

Zocht onderdelen voor mijn oude kast, en heb deze bij Meubelbeslag snel gevonden. Levering was ook uitstekend

snelle afhandeling

Duidelijke site snelle levering