Duidelijke omschrijvingen bij de artikelen, zodat je goed kunt uitzoeken wat je precies moet bestell

Goede handleidingen bij de artikelen op de site, maar helaas geen handleidingen bij de gezonden artikelen zelf.

Ik had alleen maar een rvs scharnier gekocht. Was de volgende dag al binnen, compleet met 4 losse rvs schroefjes.

Handige winkel, veel onderdelen

Zocht onderdelen voor mijn oude kast, en heb deze bij Meubelbeslag snel gevonden. Levering was ook uitstekend

snelle afhandeling

Duidelijke site snelle levering

Snelle en correcte levering Gr.jp.

Veel keus, snelle levering en goede prijs.

Ter vervanging van defecte laderail op zoek, direct gevonden met goede informatie over het product. Hierdoor weet je zeker dat je het juiste ontvangt. Zeer snel geleverd en exact wat verwacht, ben dus heel tevreden.

Geweldigge servis

Goede service snel e woord gestaan goed advies gehad

Slecht

Ik heb vijf scharnieren ontvangen waarvan twee anders waren dan de rest dus ook niet paste Vervolgens een mail gestuurd maar geen gehoor

Snel en kwalitatief

Donderdag besteld, vrijdag al in huis. Kwalitatief materiaal aan een betaalbare prijs. Goederen werden ook goed verpakt (naar bescherming toe). Eenvoudige website in gebruik. Ik bestel hier in de toekomst zeker nog terug voor andere projecten!

Product voldoet aan verwachtingen, snel geleverd.

Product voldoet aan verwachtingen, snel geleverd.

Snel en bevredigend

Dit is voor mij DE gelegenheid om het beslag van mijn 35 jaar oude (zelfgebouwde) keuken te vervangen...Goed spul hebben jullie! Jean

Snel en proma kwaliteit!

Snelle levering en had vraag en werdt telefonisch snel opgelost zonder lang in de wachtrij te hoeven wachten!

Prima. Producten zoals omschreven. Levering op tijd .

Mooi product voor weinig geld en snelle service

Mooi product voor weinig geld en een snelle service

Alles prima

Alles prima

Uitstekende service

Top met omruilen en communicatie

Snelle en juiste levering

Door de juiste informatie en duidelijke foto’s hebben wij het onderdeel voor onze kast kunnen bestellen. Wij waren al lang opzoek hier naar maar dankzij de foto’s en goede omschrijving het bij het meubelbeslag kunnen bestellen

Goede kwaliteit tegen een juiste prijs

Website overzichtelijk en levering op tijd en degelijke verpakt

Uitstekende service en kwaliteit

Uitleg op de website is duidelijk. Mijn bestelling is snel geleverd en de kwaliteit van de scharnieren is goed!

Levering gaat snel

Product voldoet exact aan de maten en komt vlot binnen.

Goed en mooi product, snel geleverd

Heel tevreden. Goed en mooi product, snel geleverd :-) Verpakking mooi op maat.

Snelle service, goede producten

Na bestelling kreeg ik mijn ladegeleiders binnen een paar dagen in huis. Niet duur, snelle service en prima ladegeleiders. Koop je vergelijkbaar spul bij de plaatselijke bouwmarkt, dan kan je al snel rekenen op een bedrag dat het dubbele behelst van wat ik bij deze website kwijt was. Kortom, ben er erg blij mee!

Hele goede service!

Er was een ladegeleider kapot gegaan en ik heb direct een nieuwe opgestuurd gekregen.

Goed advies en zeer behulpzaam.

Goed te woord gestaan via de mail en antwoord op al mijn vragen gekregen. Lertijd zoals afgesproken en lering degelijk verpakt. Producten zijn van goede kwaliteit, in dit geval betrof het telescoop geleidingen van 1500mm lengte.

Snelle levering, scherpe prijs.

Informatie op de site is erg duidelijk en de prijs beduidend lager dan een concurrerend waar ik eerder kocht. Al de volgende dag geleverd.

Meerheide 62

5521 DZ Eersel