Goed advies en zeer behulpzaam.

Goed te woord gestaan via de mail en antwoord op al mijn vragen gekregen. Lertijd zoals afgesproken en lering degelijk verpakt. Producten zijn van goede kwaliteit, in dit geval betrof het telescoop geleidingen van 1500mm lengte.

Snelle levering, scherpe prijs.

Informatie op de site is erg duidelijk en de prijs beduidend lager dan een concurrerend waar ik eerder kocht. Al de volgende dag geleverd.

werd goed meegedacht

lastig om geleiderail te vinden. heel goede communicatie met eigenaar van het bedrijf waardoor de juist keuze kon worden gemaakt.

Goede kwaliteit snelle levering

Snel en precies wat je verwacht

De bestelling was vlot verzonden. De spullen zijn van goede kwaliteit en komen overeen met de afbeeldingen. Fijn dat er een maat tekening op de site staat.

Perfect !

Uitstekende kwaliteit van de producten. Razendsnelle afhandeling van de bestelling.

Snel geleverd klasse. Ladegelijders

Vandaag besteld morgen geleverd.goed verpakt en duidelijke instructie

Was er al bekend mee, anders elders besteld prima prijzen

Snelle levering. En door een manco gebruik moeten maken van de klantenservice waar ook snel op gereageerd werd, en vervangend onderdeel volgende dag in huis. Super.

Groot assortiment van goede kwaliteit.

Een groot assortiment van goede kwaliteit, en alles snel en degelijk verzonden. Ook de site is overzichtelijk.

Zeer goede kwaliteit geleverd

De soft-close geleiders voldoen volledig aan de verwachtingen. Ook de meegeleverde instructies zijn overzichtelijk en duidelijk Kortom, zeer tevreden!

Goede omschrijvingen op de webshop en zeer snelle verzending

Prima keuze aan een goede prijs

Zeer vlotte levering van bestelling.

de soft close ladegeleiders begaven het na drie keer gebruiken

de bestelling verliep vlot, maar de kwaliteit van de soft close ladegeleiders die ik besteld had was echt bedroevend: na vijf keer de lade te hebben gebruikt sprongen de kogellagertjes in het rond

Snel en een goed product

Snelle levering en goede producten

Ik had mijn bestelde ladegeleiders en scharnieren snel in huis en de kwaliteit van de producten is zeer goed te noemen.

Duidelijke website, makkelijk te kiezen, bijbehorende producten getoond.

Een makkelijke website met heel veel artiekelen. De bestelling was goed verpakt en snel geleverd. De beschrijving bij de producten is goed en uitgebreid.

Snelle en complete levering

Goede site met goede informatie en levering goed en snel.

Gevonden wat ik zocht met de juiste info

Makkelijk en duidelijk

Zoeken naar de juiste handgreep was heel simpel en heel duidelijk beschreven in rvs , kleur of chroom ,het geen ik zocht was snel gevonden . Bestelling was ook heel simpel en de betaling was ook snel geregeld. Twee dagen nadien had ik mijn bestelde onderdelen, juist en goed verpakt. Raad iedereen deze aan .

goede service

De kwaliteit van de lade geleide rails lijkt erg goed, na dat we een foute zending hadden gekregen, werd het vlot en zonder gezeur opgelost. Top

Netjes en snel

Veel keus, snelle levering

De website is zeer duidelijk met voldoende informatie en voldoende keus. Bestellen gaat makkelijk en levering is snel en goed verzorgd.

Voldoet aan alle verwachtingen

Duidelijke website, snelle verzending, achteraf betalen, goed product tegen lage prijs.

Prima product voor passende lage prijs

Levering uitstekend Product ladegeleiders voldoen prima Goede prijs-kwaliteitverhouding Klus geklaard

Meerheide 62

5521 DZ Eersel