Top! Snelle levering en product voldoet 100% aan mijn verwachting

Product snel gevonden op de website. Levering was ook binnen een paar dagen. Enige smetje was dat de bezorgkosten hoger waren dan het product. Bewuste keus gemaakt om het product wel te kopen.

prima!

precies het goede rails voor mijn lade, snel geleverd, goed verpakt, helemaal tevreden!

goed materiaal

goed materiaal en redelijk snel geleverd

Degelijke materialen op een overzichtelijke website

Nadat ik een bijkomende technische vraag had werd deze vrij snel correct beantwoord. Materialen besteld en kwamen vrij snel en goed verpakt mijn kant op. Top ervaring!

Keurige producten, makkelijk besteld, snelle levering

Lade uitzetten besteld makkelijk te bestellen, goede info, kwaliteit moet nog blijken. Producten zien er keurig uit

Voor herhaling vatbaar

Zoekende naar korte Ladegeleider kwam ik hier terrecht, en gevondeb, buiten dit ook een mooi uitgebreid assortiment waar ik vaker gebruik van kan maken. De eerste bestelling is snel verzonden en vooral ook deugdelijk verpakt

Best slecht

Product zelf is prima. Maar de helft kwam kapot binnen! Ik had 6 deur magneten besteld. En 3 kwamen er direct kapot uit het zakje.

Spullen nog niet gebruikt, waren snel geleverd

Snel besteld en ook snel in huis

Ik zocht op internet en kwam dit tegen ,zag er betrouwbaar uit, leek mij prima om een tweede hands tafel op te knappen.

Goed product en snel geleverd

Gewoon goed.

Makkelijk te bestellen

Uitleg over het product is voldoende

DE oplossing

altijd de juiste benodigdheden voor de specifieke noden

Ziet er goed uit

Mooie producten DPD duurt vrij lang

Top kwaliteit

Uitstekende kwaliteit en super schnelle levering

prima ervaring

prima website met duidelijke specificaties voor de keuze van ladegeleiders waar ik naar zocht. Makkelijk besteld en snel in huis!

Vlot geleverd keurig verzorgd

Super snelle levering goed materiaal

Snelle levering goed materiaal. zeer tevreden!

Verkeerd product, niet bereikbaar

De softclose scharnieren die ik had besteld kwamen niet overeen met de product foto op de site. Hierdoor kon ik ze niet gebruiken. Het bedrijf minstens 10x gebeld, en geen gehoor. Ook via hun fb pagina geen reactie. Ondertussen scharnieren ergens anders gehaald.

Snelle goede service

Het materiaal is goed van kwaliteit, goede snelle service

Goede kwaliteit, snlle verzending

Topbedrijf

Komen beloften na!

Zeer goede communicatie. Duidelijke site. Aantrekkelijke prijzen. Super snelle levering. Mooi materiaal. Dikke duim hoor!

Goed geholpen met het aankopen van een scharnier.

Positief

Snelle levering. Correct.

Snelle levering goed product

Heb alleen 3 lade raels teveel besteld. Maar die stuur ik terug. Hopelijk gaat dat net zo snel.

Meerheide 62

5521 DZ Eersel