Perfect in levering en info

Zeer goede informatie over het product op het technische fiche

What you see is what you get

Snelle levering. De beschrijving op de websitebezoek is exact wat wat er gebeurd is. Inclusief duidelijke montage beschrijving

Goed verpakt en snelle service. Product van goede kwaliteit.

Goed verpakt en snelle service. Product van goede kwaliteit.

Een uitstekende organisatie

Mijn bestelling was volgens post nl geleverd, maar dat was niet zo. De meubelbeslag gemaild en die heeft hier kosten loos een nieuwe opgestuurd.

Mooi product, zeer snel geleverd

Snel en goed geleverd en werkt perfect.

prima, snel en degelijk

ik vind de omschrijving en specificaties fijn, wat ik erg gewaardeerd heb.

Snelle antwoorden op technische vragen, doen wat ze belovedn

Heldere webwinkel en snelle levering

Het hang- en sluitwerk voor onze keukenkastjes vroeg om speciale scharnieren. De heldere uitleg op de site zorgde ervoor dat we het juiste soort met vertrouwen konden bestellen. De levering vond binnen een paar dagen plaats. Prima!

positief

snelle goede afhandeling goede gebruiksaanwijziging

Perfect en snel geleverd.

Goed produkt voor een mooie prijs.

Probleemloos en razend snel!

Een betrouwbare partij; blijkt.

Website eerst gecontroleerd. Recensies en beoordelingen blijken te kloppen. Vlotte afhandeling en levering.

Product super maar dpd is geen topper

Prijs kwaliteit zijn super. Communicatie ook goed. Alleen de Communicatie van dpd laat helaas sterk te wensen over.

Snelle levering en prima kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Ruim assortiment tegen concurrerende prijzen. Kwaliteit van geleverde materialen is prima.

Goed bedrijf!

Allround goed eigenlijk! Ruime keuze, correcte prijzen, snelle levering en bij bijkomstige vragen, snelle en duidelijke uitleg.

Super en Top

Goede service snel en zeer goed

ik vond de kogelgeleiders die ik zocht aan een heel concurrentiële prijs

Na wat zoekwerk op internet vond ik de kogelgeleiders die ik zocht aan een heel concurrentiële prijs. De website gaf voldoende informatie over de afmetingen en draagkracht van de kogelgeleiders. De levering ging vlot. De kogelgeleiders zijn degelijk en voldoen aan mijn verwachtingen.

Zoals het hoort

Duidelijke gebruiksaanwijzing toegevoegd Niet duidelijk wat betreft in typenormering van selfclose en pouce to open

Zeer Goed

Ik heb wat problemen gehad om de betaling uit te voeren, maar de servicedienst heeft mijn verzoek onmiddellijk opgelost en een factuur opgemaakt zodat ik dz betaling manueel kon uitvoeren.

Duidelijk overzicht op de website en producten snel geleverd

Duidelijk overzicht op de website en producten snel geleverd.

Alles netjes en vlot geregeld

Alles vlot en makkelijk kunnen vinden op website

Meerheide 62

5521 DZ Eersel