Besteld en binne 2 dagen geleverd danku wel Het product was ook kwaliteit zo als mijn verwachting

snel geleverd en goed verzorgd

goed te vinden op de site, snelle levering en telefonisch goede uitleg

Goede service, snel geleverd

Ik had enkele vragen, deze zijn duidelijk en snel beantwoord

Zoals het hoort.

Zoals het hoort, snel goede produkten leveren.

Perfect geregeld

Perfect geregeld

Snel en goedkoop

Vrijdagmorgen voor de kerst besteld en zaterdagmiddag al kunnen installeren. En goedkoper dan via de bouwmarkten.

Aaa

Aaa

Valse reclame

Als je iets wil bestellen, wordt je getriggerd door het feit dat als je binnen zoveel tijd besteld het product vandaag nog wordt verzonden. Daarom had ik het bij jullie besteld, pas een dag later wordt het product verzonden en vervolgens 2 dagen later pas aankrijgen.

uitstekend materiaal snel geleverd

uitstekend materiaal snel geleverd

Goed maar nog prijzig genoeg.

Aanrader !! Zware geleiders gekocht tegen zeer lage prijs en geweldig geholpen.

Ik had zware geleiders gekocht met een verkeerde maatvoering , dit bedrag werd binnen 2 dagen terug gestort en heb de juiste geleiders toegestuurd gekregen na overleg met het bedrijf. Ik lees vaak wel recensies maar dit is voor mij de eerste recensie die ik schrijf omdat ik echt zo tevreden ben met de manier waarop dit bedrijf werkt. Zeker een aanrader.

gewoon goed , netjes snel geleverd , en goed materiaal.

gewoon goed , netjes snel geleverd , en goed materiaal.

Netjes op tijd geleverd. Prima dempertjes.

Een te weinig geleverd helaas, uitstekend opgelost nog een paar nagestuurd. Top.

Snelle levering van de goede producten. Doen, het is een aanrader

Overzichtelijke website en stipte levering

De website is overzichtelijk en geeft goede informatie over de producten. We moesten ladegeleiders hebben met een bepaalde maat en konden die makkelijk vinden.

Snel en correct geleverd

Zeer snel geleverd en uistekende kwaliteit.

Goede kwaliteit scharniertjes

Prima prijs/ kwaliteit verhouding. Alle mogelijkheden om ze af te stellen zitten erop zonder dat je de bevestigingsschroeven hoeft los te draaien.

Top winkel ,

Moker goed

Super product, moker sterk zoals omschreven, goede pasvorm, en snelle levering

heel goed

Snelle levering en topkwaliteit!

Goed en jammer

Levering lekker snel en geen probleem. Helaas verkeer scharnier. Te groot. Afmetingen stonden niet bij plaatje. Aanrader om dat wel te doen. Nu iets.gekocht wat we niet gaan gebruiken.

Enorme keuze, snelle levering

Duidelijke website met uitgebreid assortiment. Bestellen en betalen heel makkelijk. En je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer je het kan verwachten.

Past precies

Zeer positief, vlot geleverd

Wat je nodig hebt staat duidelijk beschreven, alleen had ik graag geweten dat je doordat het in 2 richtingen uitschuifbaar is, je dus meer overhang kan creëren.

Besteld,bericht en geleverd.

Als boven