Goede service en snelle levering en goede kwaliteit

Heel slecht

Zeer tevreden over de site,snelle service en goede prijzen

Degelijk product

Duidelijke website, veel keuze, goed omschreven. Na bestelling ook duidelijke communicatie en redelijk snelle levering.

Correct en snel geleverd

Na het eenvoudig online bestellen werden de speciale kastdeurscharnieren correct geleverd.

Snelle levering en goede kwaliteit

He slechte ervaringĵ

Helaas zijn de bestelde eñ betaalde nog steeds niet ontvangen en meubelbeslag center reageert op geen enkele mail.

Prettig

Genoeg informatie op de Website waardoor ik snel het juiste heb gevonden. Snelle verzending en erg goede kwaliteit.

Top! Ruime keuze en snelle levering!

Geweldig, wat ik zocht meteen kunnen vinden!

Prima snelle en duidelijke levering.

Bij de levering was er 1 lade geleider beschadigd, mailtje gestuurd met foto ebinnen 24 uur een antwoord en meteen een nieuwe opgestuurd !

Heel goet

Snele levering en materiaal van hoge kwaliteit , goedkoop. Bedankt.

Nog niets ontvangen

Beste mevrouw, mijnheer, Ik heb tot op heden nog geen bestelling mogen ontvangen. - zwart bladscharnier Art.nr. BS94, 20 stuks Reeds betaald. Enig idee wanneer deze bestelling bij mij wordt aangeleverd? Groet, Mevr. G. van Rooij

Prima en netjes

Vlug en netjes geleverd

grote keuze, goede service

Precies gevonden wat ik zocht. Ook ondanks problemen met de levering zeer professioneel en snel geholpen.

Snel geleverd en product was zoals beschreven

Komt beloftes na

Goede prijs/kwaliteit en supersnel geleverd. Toppie

Super ondersteuning, duidelijke website, goede levering

Goed, aan te raden

Twee ladegeleiders besteld tegen een aantrekkelijke prijs. Vlotte verzending. En heldere communicatie.

Snel, goede prijs en degelijke producten

Goede info op site om juiste keuze te maken.

Perfect en snelle levering

Precies wat ik nodig had en een snelle levering. Top top top.

Snel juiste spullen in huis.

Zeer snel geregeld

Bestelling en bezorging was allemaal prima

Geen opmerking, je kunt gewoon bestellen zonder problemen.

slecht

Geen fatsoenlijke gebruiksaanwijzing beschikbaar, daarom maar met de hand geprobeerd hoe het scharnier zou moeten werken. echter dat ging zo zwaar dat het armpje afbrak. Die is dus in de oud ijzerbak beland. Ik zeg gewoon slecht.

Goede kwaliteit/prijsverhouding, snelle levering, ook van minder gangbare afmetingen.

Zeer goede ervaring, daar waar bekende bouwmarkten vaak incourante afmetingen nauwelijks of niet op voorraad hebben, leverde Meubelbeslag ook deze artikelen bijzonder snel.

Overzichtelijke website en snelle correcte levering

Artikel makkelijk te vinden op de website ondanks bijna ontelbaar aanbod. Zeer snelle en correcte levering, zelfs op 2 dagen voor een buitenlandse zending. Artikel beantwoordt aan de gestelde kwaliteit en bovendien goedkoopste uit de gecontroleerde websites.

Goede prijs, goede kwaliteit

Een paar ladegeleiders besteld. Goede kwaliteit en veel goedkoper dan in de winkels. Was snel geleverd

Meerheide 62

5521 DZ Eersel