Snelle levering + goede kwaliteit

De kledingkastroede en -houders waren de dag erna in huis. De kleur goud/messing is erg mooi (soms valt die kleur niet goed uit, maar in dit geval wel). De kwaliteit lijkt ook goed, maar dat moet nog blijken na gebruik.

Super snelle levering!

Het product was makkelijk online te bestellen en de levering supersnel! Helaas heb ik niet het juiste formaat besteld dus hopelijk verloopt de retourprocedure net zo voorspoedig! De nieuwe heavy duty geleiders worden vandaag al weer geleverd dus over de kwaliteit ben ik ook heel tevreden.

toppiedepoppie

Op tijd en correct geleverd!

Voor herhaling vatbaar

Bestelproces gemakkelijk en snel. Online betaling zonder problemen verlopen. Goederen in twee zendingen ontvangen. Als jullie aangeven in de Bevestigingsmail dat er meerdere zendingen zullen zijn zou dat tof zijn kan ik daar beter rekening mee houden. Voor de rest top

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snel geleverd goed produkt

Geweldig hoe vlug er geleverd werd

Was al een tijdje op zoek naar de ladegeleiders. Nergens meer te koop, dan maar even op internet zoeken. Gevonden, besteld en snel geleverd

Snelle levering en prima artikel

Prima artikel

Degelijk materiaal voor een redelijke prijs

Vorig jaar voor mijn camper een paar grote lades van 100x80 cm gemaakt. Daar de telescoop geleiders toegepast. Zeer goede werking. Nu opnieuw een paar grote lades gemaakt van 115x50 cm. Opnieuw deze geleider besteld. Nu de zware variant. Nog degelijker. Heel tevreden.

Uitstekend!

Top producten, snelle levering en goed verpakt

Suoersnelle service

Wat een uitgebreid assortiment! En een hele snelle levering! Ik ben heel tevreden over deze webshop.

Prima assortiment en meedenken

De site is zeer overzichtelijk en gecompleteerd met duidelijke maatvoering. Bij de levering keurig een duidelijke montage handleiding bijgevoegd. En de prijs kwaliteit verhouding is ook billijk.

Duidelijke omschrijving, goed geprijsd, snel

Top, ik kan niets anders zeggen. Ontvangen artikelen exact volgens omschrijving. Duidelijke tekeningen erbij. Product top kwaliteit.

juiste snelle levering

Heldere site en snelle levering met nette prijzen

Snelle en.prima levering

Precies het product wat ik bedoelde.

Goede rails voor de prijs

Het enige nadeel is dat het nastellen van de kade lastig is en slechts weinig effect heeft. Nauwkeurig werken is dus belangrijk. Verder is het eenvoudig toe te passen en werkt het naar behoren

Ladegeleiders soft-close 45 kg

De ladegeleiders voldoen aan de verwachting. De meegeleverde schroeven (verzonken spaanplaatschroeven 4 x 16) zijn te klein voor montage op 18 mm dikke zijpanelen. Aangezien de schroefgaten in de geleiders niet verzonken zijn, blijft er nog maar 10 mm van de schroeven over voor het vlees in het zijpaneel. Ik heb 4 x 20 mm schroeven gebruikt.

Snelle levering en een goed prijs

Werk naar behoren en de afmetingen van de geleiders die op de website vermeld staan kloppen precies. K heb zelf een Lade gemaakt naar de afmetingen die op de site staan. Bij ontvangst de geleiders tussen de lade en de korpus geschoven, en gewoon presies passen!

Snelle levering. Mooi product

Mooi product voor fijne prijs!

Goed en snel geleverd.

Besteld en geleverd

Via de website overzichtelijk kunnen vergelijken en uitkiezen. Met handige tips en bijgevoegde maatvoeringen. Snel ingepakt/verzonden en duidelijke updates. Bezorging/bezorger was een onvoldoende betreft het afleveren.

Snelle levering , prijs technisch ok. Kwaliteit moet de ervaring in de komende jaren uitwijzen.

snelle service en goede kwaliteit

goede materialen , snelle levering

Meerheide 62