Betrouwbaar en vlotte levering

Correcte en gedetailleerde beschrijving van hun producten op de site, zodat ik wist welke variant van scharnieren ik moest bestellen. Zo pasten deze ook perfect in mijn meubel. De scharnieren ook op 2 dagen geleverd, dus zeer vlotte service.

Snel geleverd en goede service

Eén onderdeel was stuk, maar na een e-mail naar het servicecentrum werd onmiddellijk een vervangend onderdeel verzonden. Prima service!

Waar voor je geld!

Prima materialen voor nette prijs!

Goede webshop, snelle levering

Verkeerde levering maar prima afgehandeld nadien

Helemaal goed dus

goed en niet duur

bestelling was echt de volgende dag in huis

Snelle levering prima verpakt

Verpakking op maat van de geleverde goederen, het is meestal anders. Alleen jammer dat de levering op een afhaalpunt is gedaan en niet op mijn huisadres zoals vermeld bij de bestelling.

Goedkoop en snel

Was verbaast over de prijs van de laden geleiders. Maar het is toch echt zo. Netjes verpakt ontvangen.

ladegeleiders

Mijn bestelling ws per abuis niet op voorraad, hiervan ben ik direct op de hoogte gebracht. ik kreeg de keuze mijn bestelling te annuleren of wachten op de nieuwe voorraad. Ik heb besloten om te wachten op de nieuwe voorraad.

Makkelijk en snel voor de juiste prijs

Product vinden was makkelijk en duidelijk. Afrekenen was dat ook. Producten waren snel geleverd.

Snelle levering.

Makkelijk om de juiste geleiders te bestellen.

Prima bedrijf

eenvoudig te monteren zelfbauwlades besteld Snel geleverd past perfect en werkt goed, ben zeer tevreden .

goed, snel en correct.

gewoon correct

Bestelling nog niet binnen

De beoordeling is sneller binnen dan de bestelling

Goed en snel bezorgd

Alles was goed en snel verlopen.

Goed en snel

Genoeg keuze en snel geleverd.

dank voor u inzet

bezorging op tijd , wordt vervolgd , groetjes henk

Perfecte service

Perfecte service Pas een aantal artikelen besteld helaas er een artikel niet te leveren door een foutje in het magazijn. Dit werdt zeer snel gecorrigeerd en een alternatief voor geboden. Fijne ervaring dat er meegedacht werdt zie je niet veel meer tegenwoordig. Klein puntje van aandacht is de tel bereikbaarheid die kan iets beter. Maar via de mail werdt dit perfect opgelost.

Heel goede kwaliteit en snel levering

Heel goede kwaliteit en snel levering

Perfekte klantenservice

Een webshop die tenminste aktie onderneemt. Omdat ik mijn bestelling maar niet ontving,door gepruts van GLS pakketdienst heb ik kontakt opgenomen. met klantenservice.Deze nam direkt aktie en werd de bestelling opnieuw verzonden.

Goeie en snelle service

Goeie en snelle service, mijn bestelling was er al heel snel en je krijgt waarde voor je geld.

Duidelijke site super snelle levering Boven verwachting

Precies volgens planning

Erg fijne website en snelle klantenservice!

Duidelijk website! Bij vragen erg snel een reactie! Kwaliteit/prijs van de producten is super!

goede service

goed materiaal en snelle service, en tegen een betaalbare prijs. zeer tevreden. heb al iemand anders naar jullie site gestuurd om te bestellen

Meerheide 62

5521 DZ Eersel