Week geleden besteld nog niks ontvangen

Slecht levering duurt Gods lang

Prima ervaring

Helaas eenmaal moeten retourneren omdat de geleider niet paste. Om deze reden een andere set aangeschaft die wel past. In beide gevallen vlotte levering. Zeer prijzenswaardig is de financiele afhandeling van de geretourneerde geleider. Het betaalde bedrag werd zeer snel terug gestort.

Mooi product, correct werkend bedrijf

Interessante website, uit het aanbod de gewenste keuze gemaakt, bestelling geplaatst en de volgende dag in de bus. Wat wil je nog meer.

Goede winkel met veel artikelen

Ik zocht voor wat goedkopere lade geleiders en die hebben ze hier. En de lade geleiders werken prima. Helaas wou ik ook blum scharnieren dus die bestelde ik ook hier er waren blum scharnieren afgebeeld en er stond ook blum scharnieren bij. Maar helaas waren het scharnieren van spain. Maar verders goeie bezorging ook.

Competitive prices and quick delivery

I ordered a few items that are quite difficult to find in hardware stores. The prices are in general very good compared to popular stores or online buying sites. The delivery was quick and without delays. I would appreciate it if there was an option to deliver to a pick-up point apart from home delivery, but this is just a suggestion. I highly recommend Meubelbeslag Center.

Snelle levering van kwaliteitsproduct

Makkelijke bestelling en snelle levering Goede kwaliteit product

Correcte en snelle levering

De door mij bestelde artikelen zijn correct en tijdig geleverd. Op het laatste moment i.v.m. afwezigheid nog door gegeven dat het artikel ergens anders kon worden afgeleverd.

Tevreden

Bestelling is snel ontvangen, top service

Snel verzonden, traag geleverd door DPD

Mijn bestelling was snel verstuurd, maar DPD heeft dit pas na 5 a 6 dagen geleverd.

Snelle levering, matige verzorging

Contact verloopt prima, uitlevering van de order slordig wat aantallen onderdelen betreft. Herstel wel prompt

Goeie service!

Zeer goeie service en snelle communicatie, er waren producten uiteindelijk niet op voorraad maar ik heb gewoon netjes het bedrag gecrediteerd gekregen. De andere producten waren snel verstuurd en ook snel binnen, top!

Vlotte bestelling, binnen de 2 dagen geleverd in Be en bij problemen binnen de dag respons van de klantenservice. Goed zo

snel en correcte afhandeling

gevraagde informatie snel en correct en levering snel. uitsteken verpakt

Zeer snelle levering top!

Binnen 24h geleverd

niet goed

ik heb de verkeerde scharnieren ontvangen. jullie geven aan dat de oude niet meer te leveren waren en dat je daarom andere gezonden hebt. Ben daar niet blij mee. Naast het feit dat ik voor niets bezorgkosten betaald heb moet ik ze nu ook nog terug sturen. Had vooraf even mail gezonden.

Na een verkeerde levering werd alles goed opgelost. Het enige minpunt is dat ze enkel via mail te bereiken zijn.

Goeie service

Goede materialen voor een hele goeie prijs

Geweldige ervaring

Tevreden van de prijs en het gevolg was een bestelling en voor ik het besefte was het geleverd , TOP

Correcte levering, professionele probleemoplossing.

Mijn leveren werd snel en professioneel geleverd. Toen er een doosje vijzen te weinig in bleek te zitten werd het diezelfde dag/avond nog verstuurd en had ik het de volgende dag in thuis. Top qua klantvriendelijkheid!

Goede service probleem werd gelijk opgelost

Na dat ik bij mijn bestelling een ladegeleider teweinig had gekregen werd dit daar na snel opgelost alleen een minpuntje telefonisch slecht bereikbaar

De keuze is reuze!!

Ik kon gemakkelijk naar het product zoeken wat ik nodig had

Perfect!

Product snel geleverd, in perfecte staat!

Wederom goed en snel

Na de eerste bestelling die super verliep, afgelopen week een tweede bestelling geplaatst. Ook deze is weer goed en snel geleverd.

Foutje in levering is binnen een dag prima kosteloos gecorrigeerd

Een scharnier van de zending was links ipv rechts. Zonder dat ik iets moest gaan terugsturen is de zending zonder extra kosten opnieuw geleverd binnen 1 dag. Jammer van het foutje maar het gaat erom hoe het wordt opgelost.

Duidelijk en snel

Fijne beschrijving bij de push to open bodembevestiging rails. Snel geleverd ook! Kon mijn ladekast in een mum van tijd in elkaar zetten.

Meerheide 62

5521 DZ Eersel