Fijne webshop

Duidelijke info via de website waardoor ik snel tot de juiste producten kwam voor mijn project.

heel positief... ontving vraag tot revieuw toen ik volgend order plande :-)

Mega snel geleverd en goederen 100% conform specificaties

Helemaal goed!

Probleemloze webshop!

Groeide prijs/kwaliteit en snelle levering

Ruime keuze, goede prijs en snel geleverd.

Goede kwaliteit, snel geleverd en niet duur.

Duidelijke website, voordelige prijzen. Snel geleverd met lage. verzendkosten. Prima verpakt.

28/10/2023

Alles OK

Alles OK

Bestellen en even wachten en kon ik het bestelde in goede orde ontvangen!

Ik zou het mijn famile en vrienden aanraden hier ook eens te kijken als ze wat nodig hebben! Groeten.H van Laere.

super

ik had me vergist in de lengte. snel een mailtje er naar toe gestuurd. super snel antwoord dat ze het gingen aanpassen.

Duidelijke informatie op de website en op tijd geleverd tegen een goede prijs

Ik was op zoek naar kast deur wchanieren voor een garage kast. Makkelijke de juiste schanier te vinden met bijgaande installatie instructies, afmetetingen etc. Prijs is uitstekend en ze werden binnen 1.5 dag geleverd. Erg goede ervaring dus!

Mooi product, en duidelijke communicatie

Had 3 binnenlades besteld. Al snel kreeg ik een mail dat ze geleverd zouden worden. Bleek iets te enthousiast, wat me al verbaasde. Bij navraag een duidelijk contact en nieuwe levertijd gekregen die ook netjes werd nagekomen. Snelle levering via DPD. Een montage-instructie ontbreekt, maar dat lijkt me geen probleem

Prima en degelijke scharnieren

Ziet er goed uit en montage prima te doen

Prima snelle levering.

Goed verpakt. Goede producten (Schapdrager 400x600mm)

Fijne producten om mee te werken.

Ruim aanbod van budget scharnieren tot duurdere merkscharnieren. Voor ieder wat wils.

goede communicatie

goede communicatie voordat we bestelden, nette en snelle levering

Geen excuus voor vreemd gedrag

In plaats van bestelde gasveren kreeg ik goedkopere opgestuurd. Zonder melding of verrekening. De steuntjes hiervan verbogen onder de druk. Ergens anders goede besteld. Nu zit ik alleen met verkeerde gaatjes in het zicht. En jammer van het dubbele werk. Bij een eerdere bestelling 4 ipv. de bestelde 6 scharnieren ontvangen. Maar excuus daar doen ze niet aan. Hun fouten zijn schijnbaar gewoon jouw probleem.

goede kwaliteit

mijn keukenlade is terug als nieuw.

Gewoon goede kwaliteit en snel geleverd

Gewoon goede kwaliteit en snel geleverd

Probleemloze afhandeling

Snelle en correcte bestelinformatie en levering

perfecte levering

de geleverde goederen werden tijdig en in perfecte staat ter bestemming gebracht

Goede spullen en fijne service

Goede levering en goed meegedacht over een probleempje wat ik had. Top.

Goede kwaliteit, snelle levering

Goede kwaliteit ladegeleiderails.

Top geregeld, snel binnen.

Perfect, goed materiaal

Een bijzonder snelle en goede service, waarvoor dank.

Boven mijn verwachting werd mijn iets te laat gedane bestelling de volgende al bij mij thuis bezorgd. Het enige nadeel daarvan was dat mijn vrouw van mijn verwachtte dat ik direct met de klus aan de slag zou gaan.

Meerheide 62

5521 DZ Eersel