Pluspunten
Snelle levering van een uitstekend document.
Pluspunten
Overzichtelijke website, werkt goed!
Pluspunten
Goedkoop, goede kwaliteit en super snelle klantenservice!
Pluspunten
Prima gratis service betreffende een disclaimer voor een website.
Pluspunten
Ze leveren goede documenten.
Pluspunten
Zeer accuraat en betrouwbaar
Pluspunten
Goede documenten, wel opletten of het past bij de service van je eigen organisatie en anders toch even een jurist er naar laten kijken. Maar de basis is goed bruikbaar.
VerbeterpuntenNiet alle documenten zijn in meerdere talen.
Pluspunten
Ondersteuning via chat
VerbeterpuntenSoms niet altijd even duidelijk welke voorwaarden ik moet gebruiken.
Pluspunten
Duidelijk, snel en behulpzaam bij herstel gemaakte fout. Ik moet aannemen dat gemaakt document inhoudelijk en juridisch in orde is. Ziet in elk geval goed uit, in heldere taal volgens de voorschriften en zonder juridische wartaal.
Pluspunten
Snel, simpel en helder. Goede reactie gehad op een vraag over het geleverde document.
Pluspunten
Snel
Pluspunten
Snel en duidelijk proces, vlot geholpen met vragen tijdens het invullen van de vragen voor een privacyverklaring via de chat.
VerbeterpuntenHet document wat wordt gegenereerd bevat veel fouten; teksten die er op basis van de gegeven antwoorden duidelijk niet in horen; teksten die niet passen bij het gekozen scenario (bijv. 'bestellingen' terwijl het geen webwinkel is).
Dank voor de positieve punten, en ook voor de opbouwende feedback. We vinden het vervelend dat u niet tevreden bent met de inhoud van het document. Hoewel we het met u eens zijn dat de terminologie 'bestellingen' niet volledig aansluit op uw scenario (hetgeen we inmiddels hebben gewijzigd), hebben we geen andere fouten of teksten kunnen vinden die niet bij uw gekozen scenario passen. We helpen u graag verder.