Hallo Sean, Deze dagen van het jaar zijn inderdaad zwaarder door de drukte. Gelukkig was PostNL wel op tijd bij jou, zodat het probleem weer onder controle was. We hebben je in ieder geval graag geholpen en hopen dat in de toekomst weer te mogen doen.
Hallo Jess, Goed om te zien dat je genoten hebt van het boterbier (en onze service). Hopelijk zien we je snel weer.
Hallo Marlies, Het was geen marketing truc hoor. Service is hoe wat dat noemen. We proberen onze klanten altijd zo snel mogelijk te helpen en jouw situatie kreeg net die ruimte om te kunnen schuiven. En zo zie je maar... navragen helpt. Top!
Kort, maar krachtig. Dank je wel Roy voor jouw positieve beoordeling.
Hallo Sjaak, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze webshop. Hopelijk mogen wij je snel weer helpen.
Dank je wel voor jouw positieve beoordeling. We hebben zelfs nog ruimte om het nog beter te doen. Challenge accepted.
Dank je wel Valerie, Het is leuk om te zien dat de service jou is bevallen. Hopelijk zien we je snel weer.
Altijd fijn om te horen dat we het zo goed hebben gedaan. Dank je wel Christine!
Jouw bestelling kon niet soepeler verlopen. Dat vinden wij geweldig en zo te zien jij ook. Hopelijk tot snel.
Bijzonder goed om te horen dat onze informatie en service jou zo tevreden hebben kunnen maken dat we zo'n oordeel verdiend hebben. Dank je wel!
Hallo Danielle, Wij begrijpen dat je geschrokken bent van de prijs na het ontvangen van jouw bestelling. Is het prijzig? Inderdaad, maar de prijzen lopen eenmaal op als het niet in elke supermarkt/winkel te krijgen is. Dit omdat er veel kosten bij komen kijken om het alsnog aan te kunnen bieden. Vandaar dat wij vermoeden dat je je niet hebt geïnformeerd wat je mocht verwachten. Onze prijs is, als we vergelijken met 2 concurrenten, waar er €8 en zelfs €9 wordt gevraagd voor hetzelfde zakje, laag. Ook staat er in de omschrijving om wat voor gewicht het hier gaat. Misschien heb je dit niet gezien of is dit verkeerd ingeschat? We vinden het jammer dat hierdoor onze shop afgerekend wordt terwijl wij juist zo hard ons best hebben gedaan, voor jou, om de bestelling zo soepel mogelijk te laten verlopen.
Af en toe dan is er een pakketje/periode waar PostNL iets meer problemen mee heeft inderdaad. Goed om te zien dat je gedurende het hele proces precies wist wat je mocht verwachten. En zeker niet onbelangrijk dat je zo tevreden bent dat je een schitterend punt hebt kunnen geven. Hopelijk tot snel!
Zo te zien is jouw bestelling precies verlopen zoals wij dat graag zien. Dat doet goed. Hopelijk gaat het bij jouw volgende bestelling weer zo vloeiend.
Geweldig om te zien dat we jou hebben kunnen helpen een fan blij te maken. Wat zal je genoten hebben van zijn gezicht.
Een topscore! Wat fijn om te zien. Dank je wel
Goed om te zien dat we jou zo tevreden hebben kunnen maken. En we hebben zelfs nog ruimte om het te verbeteren en dat vinden we alleen maar een uitdaging. Hopelijk krijgen we in de (nabije) toekomst die kans.
We zijn inderdaad niet perfect (welke organisatie wel?) en we vinden het zeker belangrijk dat we problemen snel kunnen oplossen voor/met onze klant. Het is dan ook goed om te zien dat dat bij jou is gelukt en we hebben het dan ook graag gedaan. Kom je in de toekomst weer?
De enthousiasme straalt van jouw beoordeling af. We hoeven nog net geen zonnebril op te zetten om deze te lezen. Dank je wel!
Emmanuel, je doet ons blozen. Dank je wel voor jouw geweldige waardering.
Het is graag gedaan. We vinden het enorm belangrijk dat je je helemaal thuis voelt bij ons dus we vinden het fijn om te horen dat zelfs ons handgeschreven kaartje zo in de smaak is gevallen.
We helpen je graag Barbara en zelfs Corona houdt ons niet tegen om alles netjes bij jou te krijgen. Hopelijk tot snel.
Wat fijn om te zien dat we je zelfs sneller hebben gewerkt dan verwacht, maar we gaan zeker proberen dichterbij de verwachtingen te komen. Een doos in een doos is naar ons idee in diverse gevallen beter om zo de artikelen zelf onbeschadigd aan te laten komen. We hopen dat we jou in de toekomst weer mogen helpen.
Wij danken jou voor de complimenten. Het doet ons zeker goed om dat te horen. Ook fijn om te horen dat je vaker terug wil komen en wij zullen ook zeker ons best blijven doen om je zo tevreden te houden.
Je hebt echt een prachtig stuk uitgekozen en dan is het goed om te horen het de prijs ook zeker waard vond. En als kers op de taart vind je onze service ook nog eens zo goed. We helpen je graag weer met dezelfde service.
Bij Heroic Tales begrijpen we als geen ander hoe leuk het kan zijn om spullen te verzamelen rondom je favoriete serie, film, boekenreeks of game. Als je ergens gek op bent, wil je dat tenslotte laten zien! Wij zijn ons de afgelopen jaren steeds meer gaan richten op Harry Potter en Fantastic Beasts, simpelweg omdat er zoveel fans op zoek zijn naar leuke verzamelobjecten. In onze shop vind je dan ook toverstafjes, kleding, sieraden, beeldjes en vele, vele andere producten van Harry Potter en Fantastic Beasts and where to find them. Dat wil echter niet zeggen dat je niet bij ons terechtkunt voor andere artikelen: bekijk gerust eens de categorieën voor een uitgebreid assortiment!