Laden reviews...
12 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen benadrukken consequent een duidelijke website, gemakkelijk bestellen en betrouwbare levering. Klanten waarderen snelle verzending en heldere communicatie. De persoonlijke berichtjes en attente gebaren vallen op als aangename details. Over het algemeen lijkt de winkelervaring soepel en betrouwbaar.
Gewoon helemaal goed! Een aanrader :)
12 December 2024
Hanneke
Bergeijk
Het is een geschenk voor mijn zoon maar de levering was prima, dus heel tevreden
23 November 2024
Jacqueline
Blankenberge
Ik zocht een cadeau voor een vriendin. Fijn dat er een winkel is die dit product verkoopt.
20 October 2024
Tessa
Nieuwegein
Bestelling is netjes en op tijd bezorgd. Leuk briefje bij het pakketje. Communicatie is laagdrempelig en vriendelijk.
9 October 2024
Bart
Grave
Voor het eerst wat bij jullie besteld en zeker niet voor de laatste keer! Bestellen gaat makkelijk, simpel en het product wordt ook netjes ingepakt en snel bezorgd!! Goede kwaliteit product, geen beschadiging of iets dergelijks .. alles helemaal top! En bedankt voor de leuke tekst bij de bezorging!
27 September 2024
Guido
Alphen aan den Rijn
Het bestellen ging snel en het was ook snel afgeleverd
1 September 2024
Max
Tilburg
Bezorgtijd was erg snel, het kwam precies zoals verwacht en er zat nog een handgeschreven briefje bij wat heel erg leuk was.
27 August 2024
Enis
Venlo
Alles was snel verzonden en in goede staat gearriveerd!
17 August 2024
Demi
Etten-Leur
Mooie online winkel met grote keuze. Leuk dat ze alles in stijl doen. Zelfs de mails zijn in HPstijl. Snel geleverd.
14 August 2024
Madicke
Scheveningen
Ik ben erg tevreden met mijn bestelling bij Heroic Tales. Producten zijn van goede kwaliteit en de klantenservice is goed. Er zat ook een handgeschreven berichtje bij wat toch leuk is en aangeeft dat ze klantenservice serieus nemen.
21 July 2024
Vincent
Amersfoort
De handgeschreven boodschap voegt een enorme waarde toe. Ik bestel zeker opnieuw! :)
16 July 2024
Haytika
Pollare
Alles in goede staat ontvangen, met leuke persoonlijke notitie op pakbon, zeker aan te raden.
30 June 2024
John
Maarn
Super goed verpakt en goed kwaliteit in 1 weer gewoon geweldig zou hier zeker nog is bestellen
26 June 2024
Annick
Zeeland
Geweldig zoals altijd, fijn contact en geen problemen met verzenden of betalen. Kreeg het snel en fatsoenlijk binnen.
9 May 2024
Samir
Arnhem
ideaal kadotje, nichtje was er heel blij mee. Goed product
6 May 2024
Ernst
garderen
Hoi
13 February 2024
jackie westra
breukelen
Goeiemorge en snelle servers ben nooit teleurgesteld
11 February 2024
Dennis
Pijnacker
Er is niet veel funko Pop aanbod, maar toch twee besteld die ik erg graag wou hebben. Ze waren mooi geprijsd en ik ben nu superblij dat ik ze heb. Snelle verzending, goed verpakt en goede service!
30 January 2024
WS
Friesland
Werd zoals altijd goed geholpen en op de hoogte gehouden. Ben zeer tevreden zoals altijd.
13 January 2024
Samir
Arnhem
Netjes en snelle levering, daarnaast persoonlijke boodschap. Blij metde aankoop!
9 January 2024
Yelmar
Ijmuiden
Huffelpuf gewaad besteld. Supersnel verzonden, dochter helemaal blij. Maattabel klopt.
8 January 2024
Borger
17 December 2023
Romana
Langenboom
Pakket was snel binnen en goed ingepakt om de items te beschermen. Ik raad jullie zeker aan en kom graag nog eens terug.
14 December 2023
Ariela
Stad
Bij Heroic Tales begrijpen we als geen ander hoe leuk het kan zijn om spullen te verzamelen rondom je favoriete serie, film, boekenreeks of game. Als je ergens gek op bent, wil je dat tenslotte laten zien! Wij zijn ons de afgelopen jaren steeds meer gaan richten op Harry Potter en Fantastic Beasts, simpelweg omdat er zoveel fans op zoek zijn naar leuke verzamelobjecten. In onze shop vind je dan ook toverstafjes, kleding, sieraden, beeldjes en vele, vele andere producten van Harry Potter en Fantastic Beasts and where to find them. Dat wil echter niet zeggen dat je niet bij ons terechtkunt voor andere artikelen: bekijk gerust eens de categorieën voor een uitgebreid assortiment!
Chopinstraat 40
5011VK Tilburg