Kwaliteit mooi stoelen en snelle levering

Kwaliteit mooie stoelen en snelle levering..

Hoi hoi mijn ervaring is super alleen mist er een plaatje met de letter H . Maar veder super mooie stoelen, we gaan er de volgende keer zeker weer heen gr anita

Snelle en fijne levering super mooie stoelen

Heel erg blij met onze nieuwe wing chairs

Super goed bedrijf die zich aan de afspraken houd .

Twee weken geleden hebben we nieuwe eetkamerstoelen besteld bij Hermanshome. Twee dagen van levering kregen wij een telefoontje van de afdeling planning dat onze stoelen zondags kwamen brengen tussen 12.00 uur en 13.00 uur . De stoelen werden om 12.45 bezorgd . Perfect . Nu waren er twee stoelen bij wat een beetje rare vlek op het zitvlak zat . Afgelopen dinsdag contact hierover gehad . En kreeg afgelopen vrijdag bericht van de planning dat de stoelen zondagmorgen ( vandaag ) werden omgeruild. Vanmorgen om 9.15 kwam de bezorger de beide stoelen omruilen . Dus perfect bedrijf een goed voorbeeld voor grotere meubel winkels. Zal Hermanshome zeker voor andere mensen aanraden . Goed bedrijf .

6 wingchairs besteld. Na 1 week reeds geleverd. In 1 stoel zat een scheurtje in de bekleding maar deze werd keurig een week later omgeruild.

Vriendelijk transparant en stipt.

Zeer tevreden over de hele traject. We zijn goed bediend en geadviseerd in de showroom. Gelijk.onze keuzes gemaakt en bestelling geplaatst. Levering verliep conform afspraak. Zeker een aanrader!!

Mooie landelijke stoelen

Goede en snelle service

Communicatie als de levertijd wat anders is, kan iets beter maar al met al prima.

Mooie meubelen. Goeie service.

Vriendelijke service. Mooie betaalbare meubelen.

Alles was naar wens

Snelle levering van mooie stoelen

Afgezien dat er eerst wat onduidelijkheid was ( leveringsdatum ) zijn we toch tevreden over de bestelling en levering van onze stoelen.

Excellent!!

We are very satisfied!!

Super blij met mijn bank en stoelen

Snelle levering en mooie spullen

Wordt niet met de klant mee gedacht jammer.

Ik heb twee stoelen besteld en ontvangen prachtige stoelen.Mijn vraag was in verband met klein budget of ik er nog twee mocht reseveren voor 23 December inverband met salaris storting.Maar Helaas word dat niet gedaan.Nou maar hopen dat er nog 2 zijn opdie datum. Zo jammer.

Super geholpen en helemaal tevreden

Zeer vriendelijk en fijn geholpen..

Snelle levering mooie product!

Super snelle service!

Super bedrijf en prachtige stoelen en bank besteld binnen 3 dg in huis !!

Ánja

Vriendelijke verkopers, snel om je te woord te staan en de levering was 2 dgen later al!!!!

Nette levering

Nette comminicatie, en werd op tijd geleverd.

Zeer goed geholpen in de winkel. 1 week later was de tafel binnen. Wel 1 beschadiging aan de poot gezien, deze heb ik gemeld gisteren. Ik verwacht geen problemen en hoop dat de poot wordt vervangen.

Superslecht!

Laat niet weten van tevoren wanneer het bezorgd wordt. Komt op de bezorgdag zelf pas aankloppen met we zijn er over een uur. Slechte communicatie dus. Verder was de bestelling bijna duizend euro, deze wou ik retouren en dan krijg je te horen dat je het zelf moet komen brengen of moet opsturen !! En bij ophaling €45.. wat een slechte service tegenover de klant. Geen aanrader !!!!!!!

Goede producten, vriendelijke bediening, scherp geprijsd.

Even wennen dat niet alles is geprijsd en excl.btw is.

Blij mee!

Ik heb onlangs een stoel gekocht via Hermans Home. Goed verpakt snel geleverd! Ik ben een tevreden klant!

Leuk stoelen ben tevreden

De stoelen zijn Net zo mooi als op de foto

Maxwellstraat 53

3316 GP Dordrecht